Montag, 17. Januar 2022

Minu mini

Blogimise suhtes pole uusaasta lubadusi andnud, aga natuke rohkem verstaposte vöiks ju ikkagi kirja panna. Kui varem oli pöhiteema mehed ja seiklused, siis vöiks ju nüüd ikkagi rohkem oma köige olulisemast mehehakatisest kirjutada ja tema avastamistest ja seiklustest.


Mis ta siis praegu teeb. Köige uhkem oleks ta ilmselt kui ta juba ilma toeta seista vöi isegi paar sammu köndida saaks. Aga nii kaugel me veel pole. Samas igal pool kus vöimalik sikutab ta ennast jalule. Pead raputab eitavalt igal vöimalikul juhul. Vanaema üritas talle nüüd jaatamist ka selgeks teha, aga see vötab vist veidi aega veel. Öige kah. Ei pea köigega nöus olema. Sööb köike, ka lôhet ja brokolit. Magab ilma öiste äratusteta. Enamasti. Seletab muudkui miskit. Söömisaegadel vötab sellise ülbe asendi sisse, ja matsutab putru süües suud, nagu mäluks seakintsu oma kahe hambaga. No tegelt on neid neli vähemalt juba ja järgmine nädal lähme hambaarsti juurde ülevaatusele. Minu jaoks tundus see paras nali algselt, et mis möttes...aga no ju siis on vajalik. Ujumas käime, sukeldumine pole probleem. Peeretab ja röhitseb ka juba nagu korralik mees. 

Austrias on köik teenindajad ära völunud..üks juba mainis, et kui Minit kaasas pole siis ta meid ei teeninda. Ja muidu söbrad ka on fännid seal... ka see Treener, kes oma töö töttu ka Eestist ja Otepääst miskit teab. . Ühesönaga vötame me teda ka mägedesse ka kaasa. Et meie hütini jöuda, peab ta lühikese maa ka abikaasa seljas suuskadel söitma. Nii et ka suusatanud on ta juba möned korrad :-))  Mägedes tundub talle meeldivat ja röhk seal 2000 meetri körgusel pole teda minu arust veel suurt häirinud. 



Minu enda säravamatest momentidest ehk nii palju, et paar nädalat tagasi pisikesega jalutuskäigul üks nii 60ndates daam arvas, et tegemist on minu lapselapsega..Lisaks testisin oma uusi race tiger suuskasid ... race machine nagu üks suusa-vahatamise meister mainis. Ja saigi korralikult kihutatud. Ämm ja äi on viimased nädalad ka kaasas olnud, seega ka lapsehoidjad platsis ja saame ka kahekesi abikaasaga koos ringi tiirutada ;)  

Ja nii armas on ka lihtsalt näha, kui väga ja köike selle poolsed vanaema-isa pisikese heaks teeks. 










Keine Kommentare: