Freitag, 18. April 2008

Tagasi teadvusel


ülikiirelt see kvaliteetaeg G juures läbi saigi. Kuigi oleks tahtnud mönda söbrakesti seekord ka üle vaadata, kadus aeg ikkagi lihtsalt käest ära. Neljapäeval ödus öhtu, aga reedel G töötas. Töölt naasedes vajus talle ikka veel pidzamas pupuce ukse vastu, mis teda küll alati kole naerma ajab. On varemgi juhtunud. Ärkasin küll tegelikult temaga vara üles ja söin hommikust, kah kvaliteet-värk, üksi ma siukse asjaga ei tegele ja üksi ma ju alati olen. Üles ärgarta polnudki raske, eks oli veel see 4-tunni rütm sees. Aga peale löunat minestasin end taas magama ja kui telefonihelina peale kunagi öhtu kanti üles ärkasin oli enesetunne väga kehv. Noh selline peksasaanud roju tunne.
vat aga esmaspäeval oli G jälle tööl ja minus tärkas koduperenaiselikkus, seega tegin talle sidrunikooki. Idee sain köögist kööki vaadates :) G oli igastahes väga vaimustuses, mainis küll, et ega see eriti selle prantsuse sidrunikoogi sarnane pole, aga imehea on küll. Kukkus hea välja jah :)
Ja mudiu rippusin ikka terve aeg G küljes nagu puuk. Selline aina hinnalisem ona ta, et no ei saa ei käppasid ega mötteid temast eemale. Nüüd muidugi on tühjad pihud jälle.
Teisipäeval naasedes läksin otse tööle ja siis peole. Aga noh nüüd ei taha pikemat aega ei alkoholi, ei ühtki pidu ja köige vähem mönda X-meest (mitte ex) silme alla. Mööt sai möneks ajaks täis! Mingi karvane läkaköha ka kallal juba pikemat aega.
Aga positiivne on see, et 1. mai pühad otsustasime G-ga vahelduse möttes mujal kohtuda. Amsterdamis nimelt, seal olevat kevadel väga kaunis :) Seega on vähemalt mida oodata. Kuidagi valus on viimasel ajal temast koguaeg nii eemal olla.
nüüd vaja veel nädalavahetus ka kuidagi üle elada.

2 Kommentare:

Segasumma Saara hat gesagt…

Te tundute mõlemad G-ga ühed vahvad elukad olema :).

Matinee hat gesagt…

hihi tänud :) siuksed laisemat sorti elukad jah, kui kokku juhtub saama