Freitag, 14. November 2008

Vivre pour le meilleur

Nii minu esimene sess siin sai täna läbi. Midagi positiivset öelda pole. Kuigi ma pole iial iial nii palju ôppinud kui nüüd need viimased nädalad. Viimase eksami teemat ( tôenäosusteooria nipid trikid) sonisin lausa öösel G-le. Täielik stress. JA igasugu ajuressurssidega on lood täbarad. Aga stress olgu, muud pinget mul ju hetkel pole. välja arvatud see pidev tohmanina-tundmine.
Kuna G on mul sama jama ôppinud ja pransakesed on loodusteadustes siiski ülitugevad, siis ta mind siin ôpetas ka talle kombekohaselt väga kannatamatul moel. Nii et me röökisime ikka üsna tihedalt teineteise peale (loe: tema minu peale). Aga mina olen tülitsemiste suhtes kole vastik tegelane tegelikult. Ma nimelt "lasen" keevalisel G ennast korralikult läbi sôimata, vahest poetan paar pisaratki kuna 95 % tema öeldust on puhas tôde ja tôde on tihtilugu valus kuulata. Vot tak, ja siis naudin kuidas ta veinide ja muu nänniga taas vabanduse eesmärgil ligi hiilib. Eh tegelt ma nii sadist ei ole. Mulle lähvad igasugu tülid lähedaste inimestega siiski liialt südamesse, proovigu ma olla nii tuim kui tahes.
Vot nii on lood. Aga muidu sain täna töötunnistuse Börsilt kätte ja see näeb üllatavalt kobe välja. Nii et kui ma pole pädev oma magistrit lôpule viima, siis nende paari viimase töötunnistusega vôib ka juba ehk laadnalt ära olla.

Keine Kommentare: