Samstag, 28. Juli 2012

Rollercoaster

Nonii. Eriti tihti siia kirjutada ei viitsi. Nagu suve puhul ikka. Vahepeal on olnud veits igavlemise aega, täitsa sihilikku. Sest puhastasin ennast igasugu sopast siinse firmade jooksu tarbeks. Nii veider kui see ka ei tundunud, oli ikka päris suur saaavutus olla oma kümme päeva ilma alkohoolita.. ei öllekest, ega klaasikest veini egas miskit. Jooks läks vist hästi. Meie firma all jooksis 210 jooksjat kokku. Mina oma 32 minutise ajaga 6,2 km kohta mahtusin naiste arvestuses esiviisikusse. Sega vöistkondades esi-viieteiskümnesse. Ja kogu kupatuse kohta.. jooksjaid oli kokku 35 000 kanti, naiste arvestuses 1090.
See selleks, firma CEO Tom Enders jooksis ka! turvamees taga jölkumas. No mida köike need turvamehed ei pea kaasa tegema :)) Aga tema sai ajaks lausa 28. Väga meeleolukas ettevötmine igastahes.
Peale seda tuli nädalavahetus Chrisi shrami kütkeis. See värk on endiselt nagu ameerika mäed. Töusud ja möönad riburadapidi.. ja üsna järsud. Päev enne nägin teda vilksamisi tööle söites ja tabasin end teda vahtimas ja mötlemas kui neetult ilus mees ta ikka on :) Reedel kokkusaades oli teine hoopis teistsugune, kuidagi röömus :)  Seda külge näeb selle küüniku puhul harva ja see on nii neetult köitev. Pele kogu selle arrogantsuse loori kergitamist on ta teismoodigi üllatanud. Noh igastahes oli pea terve eelmine nädalavahetus teda jälle täis. Aga siis tuli uus nädal ja Marseille. Seal olin seekord kokku lausa 4 päeva. Hotelli vötsin tegelt seal nurga all olevas uhkes linnakeses Aix en Provence's. Intensiivne töö ja kaunis linn ja siis tagasilend Müncheni ja siis siin ka paar töökat päeva. Prantsusmaal nägin midugi oma Vincent poissi ka. No töötab teine mu sealse kontori körvalkontoris kohe. Oma lemmik prantsuse tsentelmeni nägin ka. Vincentiga sai üks öhtu söömaski käidud. Ja siis olin tänulik oma mitte liigse ruttakuse pärast sel ajal kui tüüp siin oli.
Ah ja ega muud nagu polegi. Hakkan vaikselt Eesti söiduks ka end valmis seadma!

2 Kommentare:

Segasumma Saara hat gesagt…

Jaa, august on kohe-kohe käes. :)

Matinee hat gesagt…

Jaa täpselt nii!!!!