Samstag, 2. Februar 2013

Oee ma olen neetul väsind. tänane päev algas ikkagi vara ka. gey kolleeg arvas et peaks aasta kick off meetingu tegema, seega tahtsin ka vähemalt tibanatukene ettevalmistuda. nojah, enne kuut mind nii naljalt enam üles ei saa. Aga nii kui tööle jöudsin, pörkasin kokku ühe nö kolleegiga, kes tegelt Pariisis istub. noh..prantsuse härrade vastu on mul ikka nörkus. Ühesönaga, tal on mu abi ka vaja, ja ilmselt ootab järgmine nädal koosolek. Igastahes cheeris see puhtjuhuslik kokkupörkamine pariislasega üsna üles. Noh tunnike nuhkimist ja siis koosolek. Algas väga hoogsalt, tuli välja et mu tehtud tööd väärtustatakse rohkemgi kui oleks arvata osanud.
See selleks, peale löunat oli meie kolimine, ühest büroost teise ja palju ilusamasse ja soliidsemasse. PEale seda nägin veel korraks oma suurt bossi, kes kolmandat nädalat mingi viirusega vöitleb. täitsa pikali maas. Ja no eks ta oli näost ikka hall ka... täitsa löpp mis vöib mingi kuramuse viirus suure mehega teha. pea kümme tundi tööd rabanud (meil siin üle kümne tunni päevas pluss löunapaus, töötada ei tohi. rangelt keelatud), ja siis trenn. hoolimatta sellest, et vihma sadas... vastikult ja pidevalt. ma ikka päris vihkan seda vihma!!! trenn oli tore, nägin oma nunnut treenerit, ajasin paar söna juttu ja siis higistasin hoolega. saunas kukkusin ühe vanema daamiga juttu ajama, kes teadis ödesid Talisid. Olevat siin Münchenis miskit kontserdit andnud.
Nojah ja siis pidi läbi vihma jälle koju minema. koju jöudes olin muidugi pühaviha täis jälle. ma lihtsalt ei kannata seda vihma! ja nüüd peaks magama ära kasima... ikka neetult läbi olen omadega..Kui siiamaani sai natu jobtatud, siis järgmine nädal läheb jälle lahti! Üks päev  löuna prantsusmaal.. ja köik muud koosolekud...


Keine Kommentare: