Montag, 15. Juni 2015

Itaalia

Mul on siin viimsel ajal kogu läbielamiste, väheste öötundide ja liigse alkoholi töttu mingi ärevushäire  arenenud. Hm...tegelt tekkis see vastik ärevuse hetk ainult eile, kui lihtsalt niisama päeva maha chillisin. Hommikuti on ka kuidagi kôhe viimasel ajal.
Täna peale 13st tunnist intensiivset ajuragistamist oli olukord juba parem. Pealekauba kui koduteel oma lemmik löunasöögi itaala resoranist mööda jalutasin, oli omanik parajasti välikohviku osas mingi söbraga mönusalt juttu ajamas. Vahetasime paar söna ja mees kutsus väiksele espressole vöi klaasile veinile. Ei olnd nagu tol hetkel sellist meelestatust ja mainisin et hetkel pole aega, aga möni teie kord hea meelga. See omanik on siuke paras vanamees, aga kuidagi hästi lahke ja armas. Kindlasti jään teinekord peale tööd temaga espressole vöi veinile jutustama. Veinile ilmselt töenälisemalt ;-) Mulle Need vanad ja elutargad mehed ju niikuinii meelivad.

No selgituseks nii palju, et meil hetkel löunasöögi variandiks on körval olev panga kantiine vöi paar restorani ümbruskonnas - itaalia, kreeka vöi india. Ja kuna hinnad igal pool üsna samad, siis eelistame enamasti restorane. Muidugi mitte iga päev. Vahel on miskit kaasa vöetud, vahel ostame salatit salati-onult kes enne löunat firmast läbi hüppab. Tal on väga head salatid. Vahel lihtsalt ei söö, kuna pole selleks ega. Kaal jälle alaneb mönusalt ;)

Keine Kommentare: