Dienstag, 30. Januar 2024

Uus aasta

Täna algas uus aasta minu jaoks. Eilane sünnipäev oli väga rahulik. Ei olnud niikuinii miskit tahtmist teha vôi olla. Tegin kaneelirullideks taina, rullisin lahti. Siis hüppas abikaasa kööki ja rôômustas, et ohohh - pizza! No siis tegimegi hoopiski pizzat. Ilm oli ilus, poisiga mônda aega väljas. Paar kimpu kevadisi lilli sain. Ja oligi vsjo. 

Môtlesin, et sellest aasta algusest vôiks siis hakata neid 30 päeva uusi harjumisi juurutama. 

28.01 - 28.02 Alholi vähem. No tôesti sellega on asjad kohati väga käest läinud. Ja siis teiseks, üks môtetu parasiit-lause vaja sônavarast välja saada saksa keeles. Alustan ikka väga paljusid lauseid "Ich weiß nicht, aber..." No ma ei tea kust selline asi sisse on juurdunud. Nüüd üritan rohkem pilku peal hoida mölal.

Kiikasin korraks Anu saateid, seal ta ju alati kajastab ka Eesti laulul toimuvat. Ühte ägedat (vôi isegi üks oli natu ägedam kah lisaks) oli, muu oli kôik hull häda-ja-ulg. Minu jaoks väga lööv kombo 5miinust + Puuluup, môtlesin et kui see nüüd esimeseks ei saa, siis ma ei mängi enam. Vôi noh pole seda jura kunagi eriti jälginud, aga kui nemad oleks Eurovisioonile saanud, siis oleks vaadanud. Aga no muidugi, mingi hädine nelik nüüd finaalis.

Kaalust on tôesti oma 4 kilo kadunud. 


Aga muidu on vanaema 100 aasta juubeli korrraldus hoos.


Keine Kommentare: