Mittwoch, 3. Oktober 2007

nii...


hakkavad vist asjad paika loksuma. Üleeile helistati Deutsche Börse'st ja teatati, et saingi selle töö!!!! Tasus see Saksa vahet jôlkumine ära ikkagi! Elamine on ka pôhimôtteliselt olemas, kuigi mitte just täpselt see, mida oleks soovinud. Aga elukeskkond on akadeemiline, aktiivne ja ehk see tulebki pigem kasuks....siiralt loodan.
Aga nagu ikka, ei taha ma end siit G kaisust enam kuhugile liigutada ja môte, et pooleteist nädala pärast läheb jälle kolimiseks, teeb meele üsna môruks.
Samas eks kui kolitud ja kohapeal, küll see asi jälle helgem tundub. Meil môlemil muudatused ees ja tegemist jätkub. G vahetas ka töökohta, sammuke jälle edasi. Seega tal ka tegemist küllaga novembri algusest. Vanas töökohas on tal vaja veel paar päeva oma nägu näidata, mida ta pätt teebki vôimalikult piiratult, kella 11ks kasib kohale (kusjuures neil lôunapaus on kell 11:30 juba)ja kell 15 on juba kodus igavene ülbik :) Mulle muidugi sobib selline töörütm väga hästi, aga ise vist nii jultunult ei julgeks käituda. Seda enam, et ta mingi projekti juhtiva isikuna omab üsna palju vajalikku informatsiooni, mis tema järeltulijatele väga ära kulub.

Nädalavahetusest siis pisut. Väga eesti-keskne oli teine. Reedel sai siis Magnust vaatamas käidud ja laupäeval oli küll ühe prantslanna sünnipäev ôhtu kavas. G ühe parima sôbra tüdruku sünnipäev, eks ma teadsin/tundsin mingl määral seda tüdrukut ka, aga siiski väga pealiskaudselt ja veel vähem muidugi kogu seda sünnipäeva seltskonda. Ühesônaga lasime G-ga sünnipäevalt vôimalikult kiiresti jalga, aga vahepeal suutis üks prantslane "humoorikalt" mulle selgeks teha, et prantslased inglise keeles suhtlema ei kipu (kuigi ta ise kippus küll üsna hoolega) ja nagu ma seda tôdemust juba mitte ei tea üldse eks.
Ja pühapäeval oli miski Eesti üritus taas, alates kontserdiga Mätliku ja Vulp'i (kitarr ja viiul)esituses, siis kokteil ja suupisted ja siis film "Tühirand". Algselt plaanisin küll, et lähen ainult filmiks kohale, aga kuna sain taas kutsed sôbranna kaudu, siis kobisisn kogu ôhtuks. Kontsert oli väga kena ja kokteiliks oli eesti ôlu :) Valida sai nii alecoqi kui sakut. Ja suupiste oli ka eestimeelne ikka. Heerigat ja muid kalalisi küll polnd, aga oli musta leiba ja munavôid (kas see pole küll mitte pigem vene sugemetega suupiste?) ja suitsuvorsti jne :) No ja siis flm taas. G seekord kaasa ei kibelenud enam... seega lippasin peale filmi kiirelt koju, mis küll rugby fännide ummiku tôttu metroos nii kiirelt ei kulgendki. Aga kojujôudes üllatas G mind tolmulapiga ringi vehkides, oli teine korterikoristamise lôppfaasis. Pesi isegi aknaid, korrates ikka oma vana viga, s.t. pesi mingi kraanikausipuhastusvahendiga neid jällegi ja arvake ära kas see akna läbipaistvus aste vähenes taas mône faktori vôrra? Aga supermees on ta minu silmis sellest hoolimatta :)

Esmaspäeval tuli üks mu liivakasti sôbranna külla, kes hetkel oma magistritööd siin lôpetab. Tegime vahvleid :)

2 Kommentare:

Segasumma Saara hat gesagt…

Ühest küljest on hea teada saada, et saidki kenasti selle soovitud töökoha ja muu juurdekuuluvaga kah asjad sujuvad.

Teisest küljest on mulgi kuidagi kahju, et aga jälle oma G. juurest minema pead põrutama. :)

Matinee hat gesagt…

Tänud! eks igal asjal olegi oma positiivsen negatiivsed küljed :) tuleb üritada rohkem seda positiivset märgata. Eks lohutan end sellega, et mul on vôimalus oma G-sse, kellega üle kolm aasta (mitte et see nüüd mingi märkimisväärne aeg oleks, aga natukene ikka juba) koos oldud üha jälle ja jälle ära armuda :)