Freitag, 3. Oktober 2008

Nädal

Oi kui hea meel mul on, et see nÄdal lôpuks läbi sai. G on ka ilmselt üsna rôômus. Ta vaeseke töötab nagu pöörane. Firmas on ära jagatud, et ta on üsna nutikas ja suure töövôimega ja nüüd siis ekspluateeritakse teda hoolega ja vôetakse viimast. Eks see närvesööv ilmselt ole, aga hea kogemus ka vististi. Ta teeb tänuväärset tööd muide, automatiseerib Pariis, Budapesti ja Barcelona metrooliiklust. Nii et streikijad rongijuhid käigu varsti kuradile, ei ole nende teenuseid enam tarvis.
Mina ludri vahin päevast päeva professoritele suu sisse ja üritan aru saada, mida nad pajatavad kah. Eile ühes loengus oli eriti raske. Oli selline noor lahe professor, kellel oli koguaeg mingi huumor varuks, aga ma muidugi ei saanud jälle millestki aru. Huvitav kui kaua peab vastu sellises tohmani olukorras?
Pariisis algas eile ka midagi Baltikumi nädala sarnast. See t¨hendab et saab kultuurilisest vaatenurgast vist üht-teist Baltimaade teemal jälgida. Eile nÄiteks näidati Klassi, millele järgnes vestlusring Raagiga. Sinna ma ei trüginud, kuna filmi olen juba näinud ja teist korda ei kipu enam vaatama. Raagi oleks iseenesest küll näha-kuulda tahtnud. Teisipäeval aga näidatakse Sügisballi ja seda lähen päris kindlasti vaatama. Ehk saan G ka nôusse, kuigi ta veel sellest Magnusest omajagu shokis.
Paar üllatust ka nädalas - sain meili oma ex-bossilt (mitte sellelt otseselt, vaid osakonna omalt). Uuris lihtsalt, et kuidas läheb. Meeldiv ikka kui huvi tuntakse.
Lisaks sellele pôrkasin ma lôpuks ka Yannick-iga kooli peal kokku. Ma tean teda nimelt juba ammusest ajast, kuna ta ôppis ka pisut Saksas ja isegi elas paar kuud meie ühikas. Tegelikult pôrkasin ma temaga 2 aastat tagasi juba selles koolis kokku. Nimelt vôttis G mu üleelmisel talvel sinna kooli töömessile kaasa ja üllatuseks nägin mina seal rohkem tuttavaid kui tema :) ja üks neist oligi Yannick. Tuli välja et ta teeb seal doktorit. Eks andsin endast suvel juba märku ka, et tulen varsti, aga ei olnud teda veel üles otsinud kooli pealt. Täna tegime veel pôgusa kohvi ja ta andis nii mônegi hea soovituse kuidas PAriisi paremini tundma ôppida. G ga on see jama, et ega ta suurt kultuurist ei huvitu... noh...ega mina ju ka eriti mitte ... Aga vôiks ju olukorda natukene ära kasutada.

Keine Kommentare: