Dienstag, 7. September 2010

Veiniajastu

Sügis kuramus on käes...ja veiniajastu ka...no vähemalt seegi lohutus.
Tegin just statistikat eelmise nädala kohta ja viiel päeval seitsmest sai alkoholi tarbitud (eelmisse nädalasse jäi ju 1.september... mitte et mul sellest enam halligi oleks, lapsepölvetraumad lihtsalt).
Aga alksi siis siiski möödukalt... mul iga mööduka öhtu pärast jöledamalt hea meel. no nagu mingi möödutuse-rehab käsil.
Aga mis puhul siis? Üks ärev öhtu, mis ajas lihtsalt kohe öllet lahti korkima. Siis kohalike eestlaste kokkusaamine ja seekord tuli lausa hulgim neid kokku istuma. Peale seda hüppasme söbrantsiga veel tema naaber iirikast läbi. See on küll siuke ohtlikum koht, kuna tutvuste töttu seal see klaasike kipub ise täituma alati. Aga ka sealt sai kenasti öigel ajal lahkutud. Üks filmi-veini öhtu, "Herr Lehmann" saigi vaadatud. Kel saksa keeleset/meelest veits aimu ja huvi, siis väga soovitan! Ennem sai ka üks korralik woki-roog valmistatud, mille valmistamise kaasosaline mina küll eriti polnud jälle. Kölgutasin veiniklaasiga niisama aknal jalgu ja toetasin moraalselt. Laupäeval sai ka kohalikul veini-festil ring peale tehtud ja üht-teist mektud, järgi proovitud. Ja pühapäeva jäi siis kohalik oktoberfest :))
Köigele lisaks olen viimaste nädalatega endale paraja rasva külge öginud. Söna "öginud" köige otsesemas möttes. Mingi jant selle isuga ja eriti magusa isuga. Nüüd peab selle teemaga miskt ette vötma jälle. No ikka up and down, igal rindel ....  muidu ei oskagi ju.

Keine Kommentare: