Freitag, 20. Juli 2007

Septembris ei joo

Niisiis. Juhtunust. oh ei miskit pönevat. Elurütm ikka samas taktis...esmaspäev algas rummiga, teisipäev hoidsin köigist eemale...vist...kolmapäeval poseerisin end Dhruvi girlfriendina, kuna tal oli probleem ühe näitsikuga. Tänutäheks viis ta mu pubisse. damn ja pole lihtne Dhruviga pubitades ühe öllega piirduda. Neli vist sai mölemile (aga mitte neid liitriseid...ausöna). Tagasiteel varastas Dhruv miskilt ehituselt telliskivi, et sellega igal hommikul jöudu tegema hakata. no ja neljapäev löppes Martini saatel. Ega enam ei imestagi, et ta selle massive attacki "live with me" minu lauluks ümber nimetas. Imelik nädal jah .... aga vist seepärast, et vajusin eelmisest laupäevast mingisse eksistensialismi kriisi ja nüüd siplen seal vagusi. Mitte et alkohol miskit lahendust majja tooks, aga lihtsalt teeb meele röömsamaks. Samas töö juures on stress missugune ja tunne taaskord nii juhm jälle. Pagan kui keegi mulle ühe sellise pisikese LEO tüüpi satelliidi orbiti köik viperused ja keerutused-pööritused (eriti manööverdamise kestel) selgeks teeks. Arvasin et ongi köik juba vesiselge, aga simulatsioonide tulemused on nagu nad on... möh mis jutt nüüd lahti läks. Aga ju siis teema veel meelel, isegi hingel. Kuigi nädal läbi ja reede käes ju!!! Noh kui keegi oskab aidata, vötku ühendust igastahes.
Aga eelmine nädalavahetus oli löögastav. Laupäeval ei suutnud ikka töö juurest eemale hoida ja öhtul siis kobisin peole ühe eesti neiuga taas. Suundusime siinsesse nii öelda "kult fabrik-usse. See on selline klubide küla ma ütleks. Mingi piirkond on lihtsalt otsast otsani igat erinevat sorti klubisid, pubisid, baare täis topitud. Selline klubide linnake. Nagu Disneyland joodikutele ja muidu pidutsejatele ja röömsameelsetele ja muidusööjatele. Ega ma sinna tavaliselt eriti ei kipu, aga seekord korraldasid me firma prantslased seal ühes klubis taas "french kiss" partyt ja eesti neiul olid ka plaanid ühe teise klubiga seonduvalt....öigemini seal teenindava personaliga...öigemini ühega neist siis. Niisiis alustasime french kissis, suundusime mingisse vene lokaali "club kalinka" :) ...hehh lihtsalt seepärast et sealt mööda jalutades, uksehoidja Grigori otsustas meile heast peast ja südamest piletid jagada. Aga täitsa naljakas oli. Vene muusika, isegi polkat mängiti ja üldse väga vene värk. No ja siis see eesti tüdruku sihtobjekt töötas miskis Kuuba teemalises diskokas. No seal läks lausa maadlemiseks kätte igasugu tömmumapoolsete ligitikkujatega. temperament teine eks. Kuna see silmarööm seal baaris töötas, hakkas ta meile röömuga cuba libresid ette tassima. ja me siis röömuga mekkisime. kuigi teine tüdruk poole ööni plaanis veel et ei joo ja söidab autoga koju. siis mingi hetk ta ikka murdus. Pidutsesiem vahelduva eduga prantsuse, vene ja kuuba kohtades kella 7ni. 8 ajal jöudsin koju. vahepeal veel kasutasin miskit moosinägu ja -tegu kohvi saamise eesmärgil ära. ja siis paariks tunniks magama. no ja kuna väljas lööskas 35 kraadine päike, siis kasisime basseini manu, mis oli vääääga paksult asustatud juba. iseenesest möistetavalt. hakkasimegi siis kohta otsides vaatlema, et kelle selga me siis end siruli viskame. aga leidsime siiski tükike muru miskil önnekombel. ja saimegi esmese päevituse endale selga. siiamaani piirdusin lihtlabase "joodikupäevitusega" mis tegelt rulluisutamisel saadud (ausöna). Kuna plaanisin umbes paar nädalat tagasi, et vöiks jalad ka pruuniks saada ja vöimalikult lühikeste pükstega (siiski mitte bikiinidega ) söitma asudes muidugi siruli käisin ja väga kriimustund jalad tulemusena sain...hm ....mis ma nüüd öelda tahtsin....no ühesönaga joodikupäevitust sai natu varjatud.
Tegelt plaanisime homme lausa kuhugile järve äärde söita, et siis terve peal seral vedeleda, piknikutada ja päikest vötta. Aga täna ähtul käis siit keeristorm üle ja praegu hakkas taas vihma sadama ja äike ka kuskilt ikka veel kumiseb. nii et teab mis sest homsest välja kukub.

Keine Kommentare: