Dienstag, 25. September 2007

Oeh


Tahaks, et oleks juba kôik kindel ja paigas. Eelkôige elamiskoht, siis väike kôrvaltöö ja siis tunniplaani vôiks ka kunagi valmis vorpida... täna näiteks. Viimane aeg ongi läinud internetis tuhnimise ja helistamiste peale. Eelmine kolmapäev sai môningad elukohad juba üle vaadatud ja üks koht oleks ilmselt üsna kindlalt minu ka, aga koht on pôhimôtteliselt möbleerimatta ja mööbli ostmisega ma ka tegelema ei kavatse hakata. Ülehomme siis taas vaja Saksa pôigata. Taas üks intervju ja juba päris hunnik termineid elamispindade ülevaatamiseks. Taas selline jooksmist täis päev.

Aga muidu on puhkus endiselt käsil :) Ja rugby fänniks hakkasin ka! Sest rugby MM hetkel täises hoos ja siiamaani on pranslastekestel isegi üsna normaalselt läinud. On ikka hiigelmehed alles mängus. Ma muidugi olen prantsuse kôige suurema hiiglasre Chabali suur fänn ka nüüd. Kuidas siis muidu eks:)

Olnust veel nônda palju, et enamus aega vedeleme G-ga niisama maha ja üldse ei viitsigi eriti sotsiaalne olla. Piisavalt hea teineteise seltsis nagistada :)
Aga laupäeval korraldasime ikka endi juures väikse viskipeo. Ja üks sôber tôi nii kauni viski sortimendi kaasa. 16 aastat vana ja selline tôsine suitsumekk on juures. Mônus.

Oi aga reedel saab siin Eesti majas Kôusaare Magnust vaadata. Igastahes lähen kohale. Üks prantslanna oli ka üsna huvitatud ja ehk saab G ka nôusse.

Keine Kommentare: