Mittwoch, 5. März 2008

Laupäeva rõõmud


äh miski palavikuhakatis puges sisse ja üritab vist oma tööd teha töbras. njah eks oma süü ilmselt, selle asemel et nädalavahetus end välja magatada oli vaja ringi tillerdada. kui nüüd laupäevale tagasi möelda, siis see oli algusest saati ju siuke nöme. ärkasin äikesekärgatuse peale. vähemalt öise tormi olin röömsalt maha maganud. noh aga kuna nönda varakult juba üleval, mötlesin et lähen siis raamatukokku. rongipeatuses nähes maast välja kistud ja omajagu edasi lohisenud rongijaamaputkat, jöudis selgusele, et oli vist tugevamatsorti tuul läbi tuisanud. rongiliikluses olid ka häired ja nii ma vantsisin sama targalt jälle koju. aga umbes tunni aja pärast rebis päike ennast siiski taevalaotusse särama. noh kuna jooksma minek tundus ahvatlevam kui need Maxwelli vörrandid ja löputud integralid, kuigi tuul oli endiselt veel suur, otsustasin ikka et proovin järgi end nati liigutada. system of a down körvusse kisama ja minek. no ja nii ma siis püüdsin sealt väljalt tuult. ära oleks lämbund tagasiteel selle tuuleseinast läbi murdmise kätte. plaan oli küll ennast tee serva viskuda ja oodata kuni keegi mind koju lohistab, aga eestlase visa hing (ilmselt) sundis ikka viimsed jöuvarusid proovile panema. nojah ja öhtusest käigust juba kirjutasin.
aga täna on praktika viimane päev.

2 Kommentare:

Helina A. hat gesagt…

Vaatasin netist mingit videot, kus rääkis nats sellest Saksamaa tormist ja olevat nii kõva torm old, et lennuliiklus seisis. Näitas ühte maanduda üritavat lennukit, mida tuul tahtis maandumisrajalt minema viia. Täiesti õudne!

Matinee hat gesagt…

pöhja saksas oli vist asi pöörasem küll. see lennukivärk oli ka seal Hamburgi kandis. Aga nagu tagant järele lugesin, oli torm siisi mahedam kui seda ette ennustatti.