Montag, 31. März 2008

Lõbus maja


Seekordne pidu lõppes seal. Või noh ma ei teagi kus ta nüüd päris täpselt lõppes. Mingi vahelõpetus oli kindlasti vanal armsal sõbranna sohval kuhu hommikul kell 9 maandusin. Kell üks aga peksis ere päike mind üles ja otsustasin siis kiirelt koju kasida. Raudteejaamas kasvatasin oma miinusarvet veelgi, et suuremas koguses vett ja korralik hommikusöök muretseda. Kuna rongini oli veel aega, tuiasin niisama oma ähmase olekuga jaamas ringi, veepudel kaenlaall. Järsku vaatan, et üks mees rühib sihikindlalt minu suunas. Küsis, et kas ma teda korraks aidata saan, tal on arvutiga probleeme. hahaaa, ei ma ei usu et ma väga geek tol hetkel välja nägin, aga kuna mul midagi targemat teha ei olnd, siis uurisin, et mis siis lahti. Ütles et tulgu ma korraks kaasa, ta näitab. No see oli selge, et värk on kahtlane. Eriti siis kui ta pakkus mulle vastutasuks hashisit. Vöi noh tegelt vöisin ise valida, hasish vöi kokaiin. Ütlesin et hasish käib küll. Samas ilsmelt parajas joobes veel, et siukse kujuga üldse tegeleda. aga tegelt pakkus kogu see teema tol hetkel parajalt nalja mulle. praegu ajab kananaha ihule ja südame pahaks. noh ta siis talutas mu välja ja Frankfurdi raudteejaamast linna poole läheb kohe kurikuulus punaste laternate tänav. Samas noh kell oli keskpäev, päike säras, linn oli rahvast täis, sest ilm otsustas järsku 22 soojaseks muutuda. Noh ühesönaga talutas mu kohe mingisse erootika...eee...tsentrumisse vöi mis iganes see oli. Kuna päev oli nii ere, siis ma suurt nagu hirmu ka ei tekkind ega miskit. Asi pakkus aina rohkem nalja lihtsalt. All oli siis miski sexshop, aga kutt tiris mu kohe üleskorrusele, kus olid mingid boxid... kus siis pönevad videod jooksid ja nii.. noh üsna haige värk. Kutt tiris siis mu ühte boxi, ja tuli siis oma tegelike soovidega lagedale. Löppudelöpuks! No ma ütlesin, et ma parandan ainult kombuutreid ja astusin minema. Jooksis veel järgi ja uurisi järjepidevalt, et mis ma tahan, hasishit? vöi mis? oejah. Mul hind kohe nönda madalalae langenud. Viimati pakuti öö eest 1000 euri ja kruiisi Karaabikul. Jama värk.
Jalutasn rahulikult välja, korra peatusin, et mönda vidinat kaeda, aga ega miskit pönevat nagu silma ei jäänd. JA ega ma sellestki veel hästi aru ei saa, et miks ta just minu kallale kargas. Eriliselt väljakutsuv ma just oma riietusega kindlasti polnd.Püksid ehk olid nati liibekamad kui muidu, sest eksmaiperioodiga paras rasvakiht peale söödud. Aga igasugused kumerused olid ka tegelt pika mantli varjus. Noh ju mu pilk siis jälle nönda lubav oli. Kuigi see oli ka pigem siuke ähmasema ma arvan.
Aga jah selle tänavaga sai eriti toredal kombel tutvust tehtud. Kunagi ammust ajast kui üks parimaid söbrannasid külla juhtus, otsustasime ka ööelu nautida. Jalutasime siis linnas ringi ja kuna pidime mingite söprade järgi ootama, siis seisatasime niisama mingi tänavanurgal ja puhusime juttu. Peagi olid ka kaks kutti me juures küsimusega, et kas meil raha tarvis (vöi midagi taolist). Hea küsimus muidugi. vastasime et ei....ee...hea vastus ka muidugi. Noh sammusid edasi. Kohe oli uus paar mehi me juures uurides, et kui palju? Siis hakkas asi kahtlasem tunduma. Ka kolmas meestepaar vist suutis juba mingi ettepaneku teha ja miski tumedamat sorti mersu tiirutas oma 3 korda meist aeglasemalt mööda, kuni löpuks ka need söbrad helistasid, keda ootasime. Kuuldes, et mis tänaval me neid ootame, tehti muidugi suured silmad ja selgitati asja. Eks me seal tänavalt kadusime ka :)

Jah aga pidu oli naljakas. Juhtus ikka kole halenaljakaid juhutmisi, mida ei tihka isegi kirja panna, aga millele möeldes ma lihtsalt ei suuda tösiseks jääda. Pistsin täna keset tänavat naerma lihtsalt.... Ja eile sain veel sönumi kellelgilt, et oli tore pidu...ma ei tea kellelt.

2 Kommentare:

JA hat gesagt…

Vanu ja armsaid kohti on ikka tore meenutada!! Külastada.Oleksid pidanud korraga kokat paluma...

Matinee hat gesagt…

jajah järgmine kord olen targem. Kuna sa siis siia jöuad, et taas vanad kohad üle vaadata???