Freitag, 24. April 2009


Ma olen täielikult oma unenägude löksu langemas. Kuna nad mul nii reaalsetena tunduvad, siis määravad need suurelt jaolt ka päeva meeleolu. Täna oli unistatu väga ilus ja kevadine :) Kirja pannes tunduks see ausalt öelda üsna mötetu, nii et jätan end lihtsalt selle tunde kanda mis see tekitas (:

Muidu on ka köik kevadine. Enamus ajast tegelen küll enda sönniku alt välja kaevumisega, paras kuhi on kuklale koormunud. Küür juba seljas sellest, nii et viimane aeg end liigutada.

Seltsielu on ka elavnemas. Oleme viimsel ajal G söpradega üsna tihedalt väljas käinud. Väljas käimine siinses möistes tähendab rohkem restorani ja siis ehk väike pubi peale seda. Nii et päris mitmeid uusi avastusi sellel maastikul. Eile öhtu sai ka vana prantslannast söbrannaga üle pika aja veini mekitud ja jutustatud. Hakkame vist koos jälle ujumas käima, nagu vanadel headel aegadel.
Väga loodan, et ehk önnestub nädalavahetusel liivakasti söbrannaga ka kokku saada. Kuidagi pikale on veninud jälle see vahemaa viimasest kokkusaamisest. Liivakastisöbranna on mul naabritüdruk koolieelsest ja koolimineku ajast. Tema ja ta öega me ikka vihtusime Rock Hoteli saatel peegli ees kabareed tantsida. Ai seda glamuuri!!! Jaaa ilusad ajad.

Täna öhtu aga töotab natuke ekstreemsem jälle tulla. Nimelt andis G ühele oma söbrannale nöusoleku, et me teeme täna Roller Night' tralli kaasa. Nad ikka varem vötsid tihti sellest osa. See on selline ülereedeti toimuv rulluisutamise öö. Pariis söidetakse ristipöiki läbi. Liiklus on vajalikes kohtades suletud, nii et tänavad on rulluisutajate päralt :) Rühkimine algab kell 22 ja kestab kuskil kella 1:30ni öösel. Ja no öine Pariis, eks seal ole mida nautida. Aga.............ma ei ole harjunud eriti pidevate takistuste ja suure rahvamassiga uisutama! Peale selle pole ma pea kaks aastat uiske alla saanud. Ja see tekitab pisut paanikat!

Näh ja eile mul läksid prillid heast peast katki. Väga veidral kombel. Ja ma just eelnevalt olin neednud oma väga halvaks muutunud silmanägemist lootusega et mu prillidega miskit lähiajal juhtuma ei hakka. Plaan oli küll endale nähtamatumad prillid muretseda, aga seda pisut hiljem alles. Kui on eelarvet ja kui ma olen Saksas, sest mu prillipood kogu kindlustustega on seal.
Tösiasi on siiski ka see, et vanad prillid olid juba liiga lahjaks ära muutunud. Migni märk jällegi :)

Keine Kommentare: