Samstag, 29. Mai 2010

don't mess with the zohan

üks värske tuttav tegi just minu kulu nalja...ma ei saanud aru ja olin siiras nagu ikka. siis ta seletas, et nali oli. selle peale saatsin talle sönumi et dont mess with the zohan. pole kindel kas see oli  nüüd öige reaktsioon ....

vahepealdsest ka:  leidsime söbrantiga üksteist ikka üles jälle ja käisime linna shikkimikkimas diskoteegis. ilma et oleks järjekorras vahtinud ega midagi. lihtsalt marssisime sisse ja lõbu oli laialt. vahepeal söbranna ikka muretses A pärast, kes ka pidavat samas diskoteegis olema, aga löpuks kutt saatis sönumi ikka, et on edasi liikunud ja sihtkoha ka. mul läksid muidugi silmad pungi kohe, sest teadsin et tegemist on soliidsemat sorti mehega, ja koht mis ta mainis on viimastele kalkaritele. naersin ta siis (söbranna asemel) sönumi teel välja (nagu siin saksas kombeks) ja mees oligi üsna kärmelt jälle kohal.vot siis. 

aga nüüd ma lähen magmaie

Võta paljaks! Ei tea kuidas seda saksa keeles väljendada ... ziehe dich aus! mach dich endlich nackt... huvitav mitu saksa meest sellele reageeriks. no oma tutvusringkonnast teaks vist ainult kolme kindlat. fotograaf, müncheni chris ja.....damn keegi oli veel... igasugu türklasi, negrosid ja araablasi muidugi ei arvesta absoluutselt! ahjaa...herr oberritter! ta völus mu esiteks ära oma hääletämbriga :) siuke rammsteinilik. könemaneer täpselt sama. jube huvitav on temaga just filoloogilises möttes vestelda. tema hakkas ka eesti keelt öppima. ära on öppinud sönad: palun, tänan, suslik, tragipüks.
ok, ma kasin magama. ilma ühtegi sakslast paljaks nõudmast.

Keine Kommentare: