Mittwoch, 10. August 2011

Nädal

'Ainult igavatel inimestel on igav' lugesin üleelmisel nädalal suurest igavusest kuskilt naistelehest ja jäin jahmatades endaga tôtt kaema. Ônneks asi muutus kohe.
Eelmine nädal oli nii vahva nii vahva..mehr davon!! Jällegi igasse kanti. Nädal algas vististsi juba mainitult uue tööga  ja uute mônusate kogemuste ja hunniku kaunite meeste ja naistega ümberringi. Pealekauaba on mu  boss igavesti pônev tegelane. On elanud nii Pariisis, Inglismaal, Jaapanis, Hiinas ja kes teab veel kus...algselt ôpingutega seonduvalt ja siis töiselt, MBA muidugi tehtud jne.  Ma alati vahin siukseid inimesi suu ammuli. Lisaks ta räägib kôiki neid keeli ka muidugi.
Reedel panin kohe peale tööd Düsseldorfi poole plagama... ei see ei ole nii lihne miskit. 600 km siiski. Keskööks olin umbes kohal, kus siis sôbrants kohe rummi-koolaga vastas oli. Neil oli seal kohalike välismaalaste kambaga veini-festitamine linna peal ja no mina jôudsin just selleks ajaks kui mindi edasi pidusse. Pidu ja rahvas ja öö oli taaskord üsna...meelas :) 
Kuna DüDos oli ainult nädalavahetus plaanis, siis pidi ju vôtma mis vôtta annab ja ega öödki ei saand ju raisku lasta ;) Järgmine hommik, ehk siis lôuna, algas sôpranna juures maailma parimal balkonil  korraliku päikselise hommikusöögiga ja vedelemesiega. Ja kuna me seekord arvasime et säästame oma tervist ja keha jooksmisestja läheme higistame jama parem saunas-basseinis mônuledes välja. Vot see oli ôige otsus. Peale seda kokkamine, kus me tegime väga mônusa ja lahja gemüse-ahju vormi ja väikse ilu-sleepi ja siis naksti ôhtuks valmistuma, ehk siis shampa lahti. Ja edasi. Ma leidsin sealt armsast Düsseldorfist oma lemmik klubi igastahes. Kole piinav, et see nii kaugel peab olema. Selline pisut lôdvaks lastud shikk ja ilu undegroundiga  kombinatsioonis.  Väga vinge. Peale pidu veel väike viski ühe inglise härrasmehe (sôbranna hea sôber)  kaunis avaras elamises, mis oli peokohale jalutamis-lähedal. Nojah ja magama sai muidugi vastu hommikut. Taaskord mônus hommikusöök ja siis kunagi start tagasi Münchenisse. Peale selliseid nädalavahetusi on ikka siuke emotsionaalne pohmakas, nagu L seda nimetab, et ei oska hetkeks nagu kuidagi ollagi. Tahaks, et selliseid oleks rohkem ju!!! No septembriss tuleb tema siia igastahes. Kuna bayerimaal on esmaspäev jälle miski püha ja vaba päev, siis tekkis väike idee äkki Berliini suhtes. Sealseid sôbrannasid tahaks ka väga näha.. lihtsalt linn on vist see mis eriti ei tômba seda pikka ted ette vôtma. Eks homme otsustan. Aga praegu on siuke korralik üleväsimus peal, sest pole veel nädalvahetusest korralikult välja puhanud. Vastu  eilset oli luupainaja kogu oma deemonitega taaskord kallal ja seekord kestis see 'möll' vist veelgi kauem. Lugesin ka selle kohta ja see on täiesti loogiliselt ära seletatud keha ja vaimu vahelisest konfliktist. Siiski nii rahulikult kui see ka kôlab, see on ikka hullumiseni jube sel öisel hetkel. Ja eile sai veel ka miskil after-worki üritusel säärt väristamas käidud. Seega nüüd magama ja kohe!

PS! Kes tahab tôsimeeli kaalust kaotada ärgu leidku aega ôhtusöögi jaoks. Kindlasti kôige tôhusam!

Aga pôhimôtteliselt panen oma möla siin peagi lukku.. no nii pea kui viitsin järgi uurida kuidassee käib. Paari lugejat muidugi tean ja ilmselt lasen nad kohe ligi. aga kui keegi on kahe silma vahele jäänud, andku lihtsalt märku .. aga ma pean seda asja veel nuhkima. mitte täna.

2 Kommentare:

MrsG hat gesagt…

mina olen üks neist paarist, ma loodan :D

Matinee hat gesagt…

sina igastahes jah! ;)