Freitag, 13. April 2012

Minu pôgus nädal sai läbi! Kolm päeva! Esmaspäev oli veel püha ja reede ehk siis tänase vôtsin lihtsalt vabaks. Sest lendan lôuna paiku juba Düsseldorfi! Oma ühte oma lemmiklinna Saksas! Ja ühe lemmiksöbranna juurde, kellega saab alati nalja ja tsirkust!
Kolm päeva tundusid sellest hoolimatta nii pikad..  tööpäevad venisid pikale ja no inimesi jagus ka hoolega nädalasse. Prantslasega sain terve nädal hästi läbi. Ta oli peale nelja-päeva-pikkust püha ja väikest Marseille's suvitamist (ta nimelt sealt pärit) üsna röömus ja tore välja. Ja eks me môlemid üritame teineteisega toime tulla. Häirib veel see tema neetud networking statement koguaeg. Igapäevaga ôpid uusi inimesi tundma.. küll selle tuttav, küll teise ja haare koguaeg laieneb. Aga tal on see ikka tôsine eesmärk omaette. Loomulikult see on tähtis, aga ma küll uutesse nägudesse niimoodi ei suhtu.. No edu talle siis networkimisel..  Ja meil on tôsine varjatud konkurents tekkinud...nagu see chefil ilmselt plaanis oligi. Ta isegi kogematta mainis seda mulle... Nojah aga järjest rohkem on teha ja järjest huvitavamaks läheb.  Nädala sees oli veel telco' Marseille'ga. Tibi kellega ma asju ajan, temaga sai nii möndagi olulist lahti arutatud. No ja ma suhtun Marseille'sse ja sellesse piirkonda nüüd ikka suurema huviga :) No üldse on jälle neid prantslasi nii meeletult palju ümberringi tekkinud. G-ga pörkasin koduteel mitu korda kokku ja ühe ta söbraga ka. Keda ma olin tegelikult varem juba mitu korda näinud ta pidudel, ja mölemid me ilmselt teadsime kuidagimoodi teineteist...aga suhtlema väga ei kippunud. Pealegi töötame ühes majas ja ühel korrusel lausa. Nüüd oleme söbrad ka. Tore tüüp..  oli teine selle töstmis-spordi ja orienteerumise alal üsna teadja. Ma tegelt arvasin, et see nali ainult eestlastel kohandatud. Bayerlased ka veel on ehk asjatundjad, aga et prantslane :)) Aga kolmap. oli siin üks tösine jalgpalli match München-Dortmund. ja siis tuli nagu jutuks.  Noh..see on omaette ooper elada siukses vägevas jalgpalli-linnas.
Ja täna käisime koos löunatamas ka. G-ga siis. Seal teises kantiines, kuhu ma pole enam oma aasta aega sattunud.. ja kus kaunis Chris einetab. Lootsin salamisi, et lahe oleks kui kokku pörkaks..  Aga noh kui mul juba siuksed lootused tekivad, siis on reeglina selge, et seda ei juhtu. Aga täna juhtus.. esimesed inimesed peaaegu, kes mulle seal vastu jalutasid oligi tema ja ta kolleeg.. mölemid naeratasid väga soojalt. Kolleg ka..kuigi teda ma jah löputöö ajast nägin tihti, aga me pole isegi tuttavad nö.
Noja voila..nüüd keset ööd tuli Chrisilt sönum, et mis mul laupäeval plaanis...  Plaanid tehtud paraku.
Täna pörkasin üldse igasugu inimestega kokku ... hommikul linna peal juba.. ja nagu ma ilmselt maininud olen, München pole eriti pisike linn, et seal juhtuks eriti tihti tuttavaid nägusid kogematta nägema.
Kogu see pisike nädal konstantselt kestnud peavalu jäi ka köige muu varju. Nii palju mürke siis kehas vöi mis? Mul pea ei valuta just eriti tihti.
Täna viitsisin fitnessisse ka minna..kuigi trenniriideid olin terve nädal kaasas kandnud, ei viitsind peale tööd ikka kuhugile minna. Loomulikult oli mönus. Tegin kolme-neljakorde koormusega sellest mis see treener mulle algul paika pani ja siis saun. Aga jah..fitness pole minu teema. Kuigi ilusaid inimesi näeb seal töesti palju..aga iluga vist neil see asi piirdub mul on tunne. ..tihtilugu..
Üldse ma jöudsin sel nädalal endaga kokkuleppele, et kui jään vanatüdrukuks siis jään.. pole midagi parata.. aga hinnaalandust tegema ei hakka. Tomi nagu igatsenud pole. eks see ole märk. Isegi siis kui andis teada, et ta oma motika taas linna transportis.Ta on pigem paraja sisemise konflikti tekitanud..ma olen nii tige jälle enda peale, et millegisse sellisesse takerdusin.. ja seetöttu söön.. ja pekk on kintsu ümber jälle nagu plaksti vohamas. 
Ah et mis konflikt. Söbranna mainis, et mul on miskid hirmud suhte suhtes. vöi meeste suhtes üldse. Ja siis ma hakkasin mötlema. Ei.. hirme pole. On lihtsalt kehvapoolne eneseteadvus.. vöi kuidas iganes seda self confidence'i nimetada.  Ja nali naljaks, ega ma G st pole ka päris üle saanud..Eelmine kord oleks T juures väga imelikul hetkel peaaegu nutma puhkenud...   Loll naine.. 

Keine Kommentare: