Montag, 1. Juli 2013

Läkaköha

No et ma nüüd haigeks ei jää!!!  Keset suve... vöi noh.. mis suvi see siin on.. konstantne koerailm.  mingit suvetunnet pole ollagi. Eile  igastahes ostsin Eesti piletid ära. Kuu löpus juba lend. Aga see viimase aasta kliima siin paneb ikka töesti proovile.. Tihti lugu paaril päeval 20 kraadine kliimavahe.. ja siuke metsik köikumine on teab misajast juba toimunud Ja ega organismile see just meeldiv pole... nüüd on mingi läkaköha lahti. Viimane aeg tervislikuks hakata..
Vahepeal oli üks suur töö üritus löuna prantsusmaal .. köige tipuks pörkasin seal ka ühe eestlasega kokku! sellist nalja juba nii lihtsalt ei juhtu.. et sulle mingi siukse firma riskijuhtimise eri-üritusel just eestlane öhtusöögilauas körvale istub. täiesti uskumattu. ta muidugi tööalaselt on Abu dhabis. Meil firmal seal ka projektid. Pere on eestis... ah sellest üritusest vöiks palju rhkem kirjutada. Hästi pönev kahe päevane siuke pool tööväline üritus, kus köik firma nelja suurtütre riskijuhtimis offitserid ja suuremate projektide, nagu näiteks Airbus A350 vöi helikopter NH90 vöi Airbus military A400M riskijuhid koos olid. Team buildingu üritused ja brainstormingud, grupitööd, pluss väga hörgud söögipausid ja öhtune disko ka. Palju ilusaid ja edukaid mehi ja naisi koos.. mehed muidugi olid kuramuse ilusamad...Mönega sai nii mönevörragi rohkem juttu aetud.. Oejah.. Tööüritus ju plika!! Muidugi on asi puhtalt professionaalne jne... aga no ikkagi. Pea sai vähemalt paariks päevaks segi aetud :DD Tekkis tunne, et ikka paganama kövas tiimis on önn töötada. töepoolest. Ja nii palju on vaba voli antud oma asju ajada. Ja söjalennuki A400M vist vaikselt teen ka pisukest koostööd.. äge :D
Ah no ja egas muud väga ei meenu pönevat.. töö on hetkel töepoolest kogu mu pönevuse allikas... Masendav? Vöi hoopis ülipositiivne teha tööd, mis nönda pönevust ja rahuldust pakub... muidugi stressi jagub ka piisavalt, aga no.. ilma selleta tuleks üldse mingi saavutus köne alla?  

Keine Kommentare: