Montag, 6. November 2017

Romanss läheb hoogsalt edasi. Ôhus armastust kui kütust tankides.... just kuulsin selliseid sönu ühelt pönevalt uuelt Eesti bändilt :) Sobib ..
Eile larpisime veini ja igasugu teemad tulid jutuks. Lapsed näiteks. Tahab. Ja arvas, et ma vöiks ta laste emana hakkama saada küll :)))  Üldse oli intensiivne öö. Küll valasin pisaraid oma surnud vanaema pärast, kes mul ikka hinge kripeldama jäänud. 12  aastat juba. Küll mängisin talle löpuks youtubis Tönis Mäe Koitu ja näitasin Balti ketti. Koitu ma tegelt lasin talle umbes viis korda jutti, sest ma ise alati lähen nii vaimustusse sellest Öölaulupeo esitusest :)) Minu meelest selline asi nagu Balti kett vöi Laulev Revolutsioon on ikka väga märkimisväärsed nähtused kogu maailma ajaloos...Ja ma olen nii löputult uhke selliste asjade pärast.
Ja no seda Koitu ma vöin kuulata umbes sada korda jutti. Vaene mees pidi seda eila ka üle elama. Aga tundub, et ma ikka veel meeldin talle :)

Tundub, et soovid ja ambitsioonid on meil sarnased. Uuris ka minu plaane, kuigi eks ma olen maininud et ma olen Müncheniga hetkel rahul küll. Ikkagi hakkas uurima, et mida ma Londonist mötlen. Tal seal maja olemas ja ses suhtes mönevörra lihtsam. Mitmed tööpakkumised ka hetkel vist olemas. Ja ilmselgelt ta pole plaaninud Münchenisse väga pikaks ajaks jääda. No ega mul Londoni vastu midagi pole, tegelikult  oleks see ilmselgelt pönevam kui München. Suurlinnad ikka rohkem paelunud. Pariisi igatsus ikka aegajalt peal jne.. Muidugi see tobe Brexiti teema. Töö leiaks ilmselt ka sealt. Samas mu enda töö hetkel on nii pönev ja mu ülemus köigist mu apsakatest hoolimatta tahab mind vist ikka hoida mönda aega.
No igastahes on selle viimase nädala paariga mul tema suhtes need algsed kahtlused hajuma hakanud. Ja pigem näeb neid positiivsemaid külgi ikkagi üha rohkem. Noh samas..kaks kuud :D Aga see kaks kuud on mees mind korralikult juba ära hellitanud.

Ooperiöhtu tundub lahe tulevat, ta saatis mull veel mingi hörgu menüü, et valigu öhtusöök ka välja. Kuidagi ooperiga seonduvalt on vist mingi restoran vöi öhtusöök ka seotud. Et nad nöudsid juba toidu valikut. Täismäng. Korralik prantsuse punane vein ka muidugi juurde..

Sel nädalal veel vaja paari söbraga kokku saada. Homme Jerome'ga ja  kolmapäeval Audreyga...Härra tahaks iga päev kokku saada, aga sellele panin väikse piduri peale.

Vaatan siin Eesti saateid ja ikka veel on kuidagi kurb, et need Eesti presidendi valimised omadega nii metsa läksid... haha seenele vist.. Kaks nii palju paremat ja karismaatilisemat kandidaati jäid lihtsalt lollakat moodi ukse taha. Mind see hetkene nö president suurt veenduma pannud veel pole.

Keine Kommentare: