Samstag, 13. Januar 2018

Minu Aasta


Vötaks ka aasta nüüd vaikselt kokku äkki. Üks igavesti vinge aasta oli!

Kolm korda vahetasin tööd, löpetuseks sain veel töökörgendust. Selle viimase valikuga olen ääretult rahul. Iga päev on paras väljakutse. Üllatusi täis, kunagi ei tea mis uus päev tuua vöib. Ja need raha ja treasury teemad on pönevad. Firma ise ka on pönev, gaasi toodab nii mis müriseb :)) Sellega seonduvalt oli mul ühel kolleegil just väike intsident üleeile. Rääkis peale tööd ühe kolleegiga firma ees veel paar söna juttu, kui üks vanem daam möödaminnes järgmise küsimuse öhku paisutas: Kas teil häbi pole sellises firmas töötada, mis Teise Maailmasöja ajal juutide hävitamiseks gaasi tootis :-O Pole nagu sellisest vaatenurgast asjale kunagi lähenenud :)) No sakslastele on see muidugi ikka valus teema. Eriline iroonia on, et juudi sünagoog on kohe meie peakontori körval. Seetöttu on ka meie hoonel kuuli-kindlad klaasid ja politsei ikka passib seal tihti. Ühesönaga töömaastikul oli  aasta dünaamiline, aga väga edukas. Kaks korda lahkumisavaldus päris korralikele firmadele lauale panna... Aga köhutunne oli öige!


Kolm meest... pühak, moe-müügi-mees ja siis nüüd jurist. Haha aasta esimese päeva ju alustasin Kaarli kirikus Jumalateenistusel. Rohkesti kingitusi, tähelepanu ja lilli. Köik pönevad mehed, aga mitte päris see. Ja no see viimane ongi ilmselgelt see köige ägedam. Jöuludeks Tiffany teemandid ja selline kaardike siis: From me to you, because you make me feel everything I always wanted to feel - and more.


Sünnipäev ka tulemas, ja kingiks sain New Yorgi reisi, hotell viis tärni 5th avenuel. The Peninsula luxus. Sünnipäeva öhtu veedame New Yorgi Metropolitan ooperis. Hull mees!

Aah ja mees kolis ju mulle sisse nüüd, sest minu korter oli kohati vingem, ja tema omast oli lihtsam kiirelt lahti saada. Vaatame endiselt suuremaid kortereid edasi. Kogu kolimise stressi tegime vahetult enne jöule juba läbi.

Lisaks otsustasime ju jaanuari veeganlusega tegeleda. Siiamaani edeneb päris kenasti. Köige hullem on algul muidugi piimatoodetest loobuda, sest kohvi joon piimaga ja seda creme freshi ma topin ka igale poole toidu sisse. Rääkimatta juustust. Aga täiesti ok on siiamaani. Mulle vähemalt, talle vist veits keerulisem.  Meil ju isegi firma kantiines on alati vegan menüü kah. Aga see on üldjuhul üsna röve. Seega ma söön mönevörravähem jälle. Lihtsalt süda läheb pahaks mingi jama peale ja ei tahagi enam süüa mönda aega. Pole ka paha reaktsioon, sest rasva on ju kogunenud.
Samas ma vist New Yorgi reisi küll mingite piirangutega piirama ei hakka.

Ühesönaga üks igavesti äge aasta oli! Peale 2016, mis oli töesti no üle aegade halb....Näis mida pönevat 2018 toob. Tunne juba ütleb, et midagi uut ja huvitavat! :)

Keine Kommentare: