Mittwoch, 1. September 2021

Koolialgus

No mul ei alga mingit kooli muidugi, aga eks see 1. september alati sellega seostu kuidagi. Mulle kool ikka meeldis, siiamaani ei saa aru miks. S.t. kool ei meeldinudki nii väga, aga see iga-aastane kooli algus meeldis. nojah..torti sai ju. Igastahes selleini, kuni mu pisike kooli läheb, on veel önneks aega. Praegu ta öpib eri-toonides kiljumist ja muud sellist toredat alles. 

Muidugi öppimisega tegelen ju iseenesest küll. Nagu öeldud, et üldse mingit aimdust kogu CFA eksami teemadest saada veebruariks, on vaja ikka äripäevadel 3 tundi minimaalselt sellega tegeleda. Seega kell 5 kupatan end üles, et enne poja ärkamist siis veidi asja uurida. Abikaasal algab ka päev niikuinii vara, seega on natuke lihtsam. Pisike ärkab nii 8 paiku. Aga no teemad on huvitavad, seega elab üle. Eks kogu kupatus väikseks söltuvuseks hakkab kujunema beebinduse körvalt. Ka tissitamise ja jalutamise körval vaatan-kuulan vastavaid videosid juba jne.. Täna hüppas mingi vastav audio-raamat mul jooksmise ajal ka körvu ja ma ei saanud enam sellest välja kuidagi. Olin siis sunnitud isegi sörkimise ajal mingeid finants-aritmeetikaid kuulama. Polnudki köige hullem kusjuures, konsentratsioon läks täiesti sinna. Eksamitasu üle tuhande euri on ka makstud, ehk see ka natu motiveeri.. vöi siis mitte. 

PS! Jooksmise suhtes hakkab mingi baasis juba nagu tekkima, sai siin juba 11 kilomeetrit ükspäev ära joostud. Aga kilod küll nüüd kuhuile ei kao, nagu eelmises postituses sai höisatud. Väike meelepete tekkis vist, kui peale 30 kraadise ilmaga jooksu kogu vedelik kehast välja oli higistunud. Aga nüüd on nee paar kilo jälle eeskujulikult tagasi. Nii et viskan selle kaalu parem aknast välja. 

Pojake saab pühapäeval 6 kuuseks. Palju on uusi asju selles kuuendas kuus olnud, sööb nüüd hoolega igasugu juurvilja ja liha ka. Sünnipäevaks pakun ilmselt lôhet, las teeb kalaga ka algust. Lisaks magab omas toas ja ilma öiste söögipausideta. ... eks sel teemal on küllaga tagasilööke ja mötisklemisi olnud, et kas pole natu vara veel kogu jamaga... päris hunnik küsimusi öhus. Teemat ei lihtsusta see, et me ju tihtilugu kuskil söidus ja nädalavahetused nüüd jälle Austrias ilmselt. Ei mingit stabiilsust. No vaatame.. Muutub muidu teine järjest armsamaks :) 



Keine Kommentare: