Samstag, 11. August 2007

bailando brasiliana


Pidu ikka pidu. Taas teemaks ladina-ameerika. cubalibre ja tequila. Mirjam pani jälle mu garderoobi ja meigi paika. kui eelmine kord völus minust sellise inglikese laadse välja siis seekrod oli teemaks pigem vamp :) Sellie tugevam meik ja seega tugevam klouni tunne ka. Aga eks see pidu peo otsa üks suur naljategemine ongi eks. Arvas et ma olen selles suhtes hea modellisk, et vöib mis iganes selga toppida ja mis iganes meigi pähe manada. Ma küll arvasin teisiti sinnamaani, meigi suhtes vähemalt, aga no las harjutab siis kätt. Mis mul saakski selle vastu olla :)
Öö oli täis sündmusi, nalja ja latiino mehi, no nagu ikka eks siukses kohas. Mu brasiilllane ka järjepidevalt oli nädalalöpu poole helistanud ja kuna mainisin et EHK lähme sinna samasse baari reedel, siis oli kutt ka nagu 5 kopkat kohal. Isegi hoolimatta sellest, et köik ta muud söbrad otsustasid kuskil mujal pidutseda. Tuli siis üksi. Eriti uljas :) Sain löpuks ta nime ka teada, Marcelo. On ka siinmail, kuna teeb praktikat ja taaskord peaaegu samas firmas kus minagi...ka mässab öhujöududega ja töötab isegi vist sama projekti kallal, aga pisut teise nurga pealt. Seetöttu ta eelmine kordki rohkem meelde jäi.
Noh ja nagu ikka öö kadus kiirelt käest ja kell oligi 7 juba. Haarasin siis varahommikuse saiakese kaasa ja koju magama. Praegu on tunne päria värske ja röösa kohe. Natuke morjendab küll meelt, et siiamaile jöudsi sügis nüüd kohale. Aeg mil igal poole mujal, isegi Inglismaal!!! on suvi. Hall ja vihmane ja mina ju olen vihma suhtes eriti tundlik. Aga tuleb vist ikka ennast vihma kätte tantsisklema sundida, sest külmkapp on tühi ja homne päev ju vaja veel üle elada. Vöi teeks äkki veepäeva homme? Arutan veel asja...

Keine Kommentare: