Dienstag, 28. August 2007

Viimane nädalavahetus..............


Ja ongi aeg siin otsi kokku tömbama hakata. Otsisin juba kohvri välja ja vaikselt, aga pöhjalikult hakkan nüüd sorteerima, mis taas minema visata ja mis kaasa pakkida. Nüüd siis ees 2 nädalat St. Tropezis, 2 kuni rohkem nädalat Pariisis ja siis tagasi Saksamaile magistratuuri. Paraku aga mitte siia Bayerimaale :( Siin mulle meeldis... aga ehk on niimoodi paremgi. Mis sest öppimisest siinmail ikka välja tuleks. Ja sealne kant on ka Pariisile mönevörra lähemal! Uue kiirrongiga laua 3,5 tundi. Noh saab hakkama loodetavasti.

Aga viimsest nädalavaehtusest siis. Sellesse mahtus nii luksust, ilu, shampaniat, naeru, pönevushetki, tülpimust, vihapisaraid, kirge, üllatusmomente, meelerahu... ühesönaga palju ja rohkemgi veel! Täpelt nagu need 6 viimset kuud siin mööda on saadetud. Eneses jälle nöksa rohkem selgusele jöutud, eelnevalt muidugi pidevalt ja taaskord ennast ja oma pöhimötteid kaotades. Jah kas just omi pöhimötteid...nimetagem neid pigem ühiskonna poolt ajapikku ette kitjutatud töekspidamisteks. Jah, ilus aeg oli!
Aga viimasest nädalavahetusest siin nii palju, et reedel sai Chris ära saadetud ja see tegi taas nukraks. Lonkisin siis saba sorgus Mirjami juurde, kes mu muidugi taas üles puhvis ja siis suundusime siinse ühe teise eesti tüdruku juurde Pöltsamaa veini jooma, mis mu kallid külalised kaasa olid toonud (lisaks köigele muule!). Eneken oli meile mönusalt näksimist ette valmistanud ja isegi shokolaadi-fondüü oli menüüs :) Nii me siis veinitasime ja nagistasime niisama mönda aega seal ödusalt. Ja siis peole! Kuigi köik haigutasid hambad laiali nii mis kole, aga noh olime ju ülelöödud köik ja puha. Nii et läksime ja taaskord Müncheni köige kuumemasse (staari)klubisse :) Noh mina Saksa prominente paraku eriti ei tea peale Oliver Kahni ja Dieter Bohleni ja Angela Merkeli. Neid seal vist polnd. Aga pidu osutus Playboy peoks :))Samas promos ka Ballantin oma tooteid sel öhtul hoolega. Sisse saime taas probleemideta ja lisaks torgati Ballantin's viski ka tervituseks näpu vahele. Mulle lausa kaks...ju siis nägin nönda janune välja vöi lihtsalt silm löi poole haigutuse pealt nönda särama sellise vastuvötu peale. Uni muidugi kadus kiirelt... Rahvast oli metsikult ja sama metsikult oli ka kaameraid ja paparazzosid iga nurga peal. Ja oh seda ilu...silm lausa puhkas kuhu iganes ka ei vaadanud. Nii palju ilusaid inimesi koos vist olengi kuskil St.Tropezi diskoteesis ainult näind. Aga noh tuleb siiski ka tödeda, et hindamiskriteeriumid jäävad mul piiratuks...pole just eriline diskoteegi väisaja (noh kui viimsed ajad välja jätta).
Aga kuna meil mingi hetk ikka jöud rauges ja sel hetkel ma ka tödesin, et kui ma nüüd imekiirelt jooksma pistan, siis jöuan isegi viimase rongi peale. Ja paningi oma kontsakingadega leekima. Mingil hetkel jöudis önneks pärale ka tödemus, et ehk ilma kontsadeta on lihtsam. Kingad näpu vahele ja edasi.... läbi veel inimesi (enamasti turiste) täis öise Müncheni kesklinna...seelik seljas ja viski veres. Ja vahemaa polnudki nii lühike miskit. Aga siht oli silme ees ja jöudsin isegi poolteist minutit enne rongi pärale! Tunne oli täitsa uhke kohe oma nönda hea sportliku vormi töttu :)

Laupäev oli vaikne, rahulik ja päikeseline. Imeilus! Kosutav.
Aga pühapäeval peksin ennast varavalgel raamatukogusse. Nokitsesin siis seal päris kaua ja vahepeal käisin Mirjamiga ploomikooki rohke vahukoorega näksimas ja kohvi joomas. Ah no ja kuna ta jälle soperdas aja ja kokkusaamiskoha suhtes ja ma seetöttu rohkem kui pool tundi maa-all metroo saatel pidin veetma (siukse päikeselise ilmaga) siis ma läksin jälle marru ja poetasin paar vihapisarat. Närvid natu mänglevad viimasel ajal...
Aga lööskav päike rahustas muidugi kiirelt maha köik need pingul olevad närvirakud ja muu.
Peale seda vahtisin veel pisut raamatkogus oma läpakaga tött ja siis kobisin ühe teise söbraga öhtustama. Peale seda veel tema kaunisse aeda shampat kulistama. Kauaks neid kauneid suveöhtuid ikka enam antakse eks. Oh sa pagan missugune shampania kogum tal kodus ilutses!!! Oleks ma seda varem teadnud!
Njah aga esmaspäev oli raske...
Lisaks isegi raksele olemisele, kupatati mulle ka üks uus praktikant kaela. Tema vötab nüüd minu tegemised röömuga (vöi siis mitte) üle ja mina pidin teda asjadega vöimalikult kurssi viima...oehhh... Ma pole sugugi kindel, kas ta üldse misit aru sai, mis ma talle selgitada üritasin.

Teen nüüd pakkimisega algust!

1 Kommentar:

Segasumma Saara hat gesagt…

No on sinu eluke alles askeldamist täis :). Püüdsin kujutleda sind paljajalu läbi öise Müncheni kesklinna silkamas (seelik'n all :P). Päris naljakas võis olla :P.