Montag, 7. September 2009

Esimene etapp

No nagu näha päris igat sammu ma kirja ei viitsi panna oma paastumise teemal, aga no pisut siiski. Esimene etapp ehk siis nö paastu sisseminemise etapp on minu jaoks nüüd läbi. Menüü koosnes siis ainult igasugu erinevatest mahladest ja teedest ja ka möned püreesupid sai valmis vorbitud. Oleks ma varem teadnud, et need nii head on!!! Proovisime siis zucchini ja körvitsasupi järgi. Mölemad ülimaitsvad. Kohvi asendasin rohelise teega ja olen päris uhke kohe selle üle. Kuigi söbranna väitis, et roheline tee pidavat täpselt sama ebatervislik olevat kui kohv, ei taha ma seda kuidgi uskuda. Teab ehk keegi selle kohta rohkem?
Tänasest siis tee ja vesi. Natuke ärritab mind see, et mul kurk lisaks paelumistundele lausa valutab ka nüüd. Nädalavahetus oli jahedavöitu ka, et äkki suutsin külma saada. Kuigi see on ikkagi veider, sest ma pole juba teab mis ajast ennast ära suutnud külmetada. Talvel ka mitte. Täna oli hommikul üks tööintervju ka ja ega see närune enesetunne kasuks ei tulnud. Aga intervju oli huvitav ja teistmoodi. Öppisin nii möndagi sel alal juurde :)
Muud pönevat ei miskit.

2 Kommentare:

Helina A. hat gesagt…

Rohelist teed ei soovitata jah eriti. Kuigi ta on kujunenud selliseks trenditeeks, mida kõik lürbivad.
Talvel ei tohi teda üldse juua(või külmemal perioodil), kuna ta on jahutava toimega ja külmal ajal organismi jahutada, ei ole just hea mõte.
Mulle ta ei meeldi. Ajab südame pahaks ja pea ringi käima :(

Matinee hat gesagt…

selge pilt, sind ma juba usaldan sellistel teemadel! muretsesingi mingit mate teed. kuigi see ajab ka südame üsna pahaks...