Mittwoch, 1. Juni 2011

DDorf!

aga see, et need ööd pisut hirmunud viimasel ajal on, ei tähenda et seda jama päevadesse jaguks.
Nädalavahetus Düsseldorfis oli jällegi ülivaffa. Algas küll kuidagi hallilt ja uniselt ja samas väikeste ootamatustega. Nimelt olin valmis reede hommikul startima. Algsete plaanide kohaselt pidin minema autoga, mis siis pisut enne starti alt ära hüppas...mitte funktsioneeriva siduri töttu vöi mis iganes. Nii et mis muud kui lennuk. Bookitud ja lennujaama. Eks oligi parem lahendus, 5-6 tunni söidu asemel tunnike lendu ja nädalavahetus vöis alata! Söbranna, kelle sünnipäeva puhul sinna mindud saigi, oli vastas, kiirelt koju, algatus ölle, seelik selga ja minek. Algas, nagu vist juba mainitud kokakoolis restoranis. Kogu kambale pölled ette, noad kätte ja läks lahti. Respekt kogu peakoka organisatsioonile, sest tööjaotus oli väga paigas. Köigil oli alati miskit teha ja veiniklaasid täidetud. Lisaks oli koos üsna erinev seltskond ja selline üritus oli soojenduseks ülimalt hea lahendus. Ja  mis sealt välja tuli oli ülimaitsev! Eelroaks porgandi-ingveri büreesupp, mingi valge vahuga peal ja shrimpsi-varras ka...mmmm. Pearoog rulaad. Sealiha sisse oli keeratud kitsejuustu-korianderi segu ja see on parim sealiha mis ma söönud olen! Olgu ka mainitud, et just seast olen ma viimasel ajal üsna eemale hoidnud. Keha kuidagi ei kibele seda raskemat liha enam. Aga see oli parim! Pluss muidugi ahjukratulid ja juurvili ja mis seal juures köik oli. Magustoiduks pannacota, miski shokolaadi ja kirsside kompotiga veel peal. Ka jälle tahtis keelt alla viia.Espresso ja siis peole. Düsseldorfi pea-pubide tänavale vanalinnas ja pöhidiskoteeki. Ja aina metsikumaks läks muidugi. Miski hetk ilmus ka dändi välja, kellega sai varem räägitud, et ühes linnas hetkel ja ehk saab kokku. Aga kuna ta ongi siuke korralik dändi, siis ega ma eriti ei oodanud et ta välja ilmub. ilmus küll..aga seda aega mäletan juba ähmasemalt. Igastahes ärkasin söbranna kuti juures, kus meil oligi plaan ööbida, dändi sall kaelas. Ônneks küll üksi ja kogu seeliku ja sukkadega. Linnulaulu peale. Kuna mul oli kuidagi üksildane seal diivani peal, kobisin suurest üksindusest söbranna ja tema kuti magamistuppa nende körvale. Nojah..

Järgmine päev oli ka chill... kell 14 pögus hommikusöök, praekardul ja muna jne. Väike siesta ja siis ilmus veel paar külalist Brüsselist ja taas vanalinna patseerima. Sööma jooma suitsetama. Löppes kell 5 söbrantsi maailma parimal rödul jutustades. Ja oligi juba pühapäev ja kojuminek ees. Täitsa nukker oli ära minna, ei tahtnud nagu üldse. Aga no kodusesse Münchenisse oli ikkagi taas tore tagasi jöuda. Tund aega jooksu ja möga välja higistamist..
Ja uus nädal vöis alata. Aga nüüd on nädalavahetus! Nimelt homme mingi kristlik püha ja vaba päevseega ja seetöttu on meie firmas ka reedel uksed suletid. siuke luksus siis. Nii et tsill. saab välja magada! loodetavasti...
Ja homme uus katsetus läätsetega. Nädal aega on toibutud selles jämmist.

Keine Kommentare: