Samstag, 13. Oktober 2012

13 ja laupäev

ei miskit tarka. sain mida tahtsin. rahuliku nädalvahetuse üle  üsna pika aja. ja juba on igav. tunne on rahutu. aga möistus ütleb, et ärgu ärbelgu ja igavlegu aga röömuga.
mis teema mind siin ikka naerma ajab viisel ajal on see rahvuse teema. eelmine laupäeval kui ühe eesti söbrannaga oktoberfestil möllasime, oli neid juhututtavaid palju ja arvamusi seetöttu ka palju. ikka et kust pärit jne. inimestele meeldib asju omasoodu paika panna. Minu kohta pakuti esialgu shveitslast.. aktsendi järgi. seda oakuvad viimsl ajal sakslased köige rohkrm. siis söbrannale pakuti umbes poole tunnise vahega, et ta on venelase nägu (seda ütles üks gruuslane, kes tegelt me rahvust juba teadis) ja siis järgmisena, et ta on sakslase nägu (brasiillase poolt). mina olevat .... islandlase nägu :D  Ok eks sel ole omad möjutused, kuna Estland kölab enamustele nagu Island, siis ma tihtilugu ei viitsigi enam seletama hakata...eriti siukste juhututtavatele. Küsisin veel üle, et tösi jah?  Nojah huvitav mis nägu need islandlased siis on ka.
Aga kui nüüd üldistada, siis sakslased pakuvad shveitslaseks, araablased venelaseks. need vist on köige levinumad kleepekad.

Keine Kommentare: