Dienstag, 9. Oktober 2012

Läbi

Oktoberfest siis. kuigi enne nädalalöppu mul oli isegi hea meel selle üle, körini hakkas saama sest metsikust ülerahvastusest linnas ja igal pool. Aga löpuks hakkas päris kahju. Ok reedel sai rahvariides isegi tööle tuldud, meil oli nimelt siuke Bayeri hommikusöök plaanitud. See on ikka uskumattu kui lahkeks völus see kleidike meeste naeratused. Täieli magic riideese. Aga Dirndl on mul ilus töepoolest ja mitte labane, s.t. et rinnad kogu uhkuses letti visatud. Diskreetne on. Isegi mu prantslasest kolleeg, see kellega me vastastikku eriti ei salli, nimetas mind printsessiks :)
Reedel olin oodatud veel G sünnipäevale, tähistas ta seda okt.festil. Aga ei viitsindki minna peale tööd enam. See pole ka eriti naljaasi öhtuti kuhugile telki sisse saada. See on ikka kohe päris raske. Läksin koju, tahtsin magada. Vaatasin Mad Men 'i ja järgmisel päeval magasin 12ni. Ärkasin ka seepärast, et söbranna helistas ja kamandas festile jälle. Läksingi. Välja puhand ja ilm oli ka imeilus. Sisse saime omade trikkidega. Paari tuttavaga saime seal kokku, ja siis segunesime niisama. Ja kuigi kogu festi vältel ma suutsin öllega ikka enam vähem piiri pidada, siis tol öhtul enam mitte. Ma siin pikalt ei hakka seletama, igastahes eksisin ma festivali alal ära, siis ma söitsin mitu korda vale U bahniga, kui koju hakkasin minema. No koju ikkagi jöudsin, telefon miskeid meelitusi täis. Järgmine päev selgus, et olin kellegagi ka deidi kokku leppinud. ja hommikul peale esimest toibumist, mötlesin et ah mis mu kaotada ja läksingi. No eks mul omad kahtlused olid ka, et kellega. Aga kindel muidugi polnud. Üks pesuehtne brasiillane. Jöime kohvi ära ja siis saatsin ta rongi peale ära ..huuhhh. Hea, et ta siitkandist pole. Poleks viitsind jännata. Mingi tähtede seis üldse löuna ameeriklaste poolt hetkel. need mehhiklased käivad ka erinevate ideedega peale, kes kutsub modernset kunsti kaema, kes on niisama uudshimulik. Aga see selleks, see pole üldse huvitav teema hetkel. Hetkel tundub köik kuidagi hall. Ah aga novembri algul pögenen Amsterdami! No on mida oodata vähemalt :)
Jessver, silmi käisin ka kontrollimas... ja selgus et vasak silm on -2,5 libisenud -3,5. Parem on endiselt -2. imelik kuidagi. Nüüd vaja uued prillid välja valida ja tellida. Aga seda ka ei viitsi üldse.

Keine Kommentare: