Mittwoch, 25. September 2013

Miks

Miks on nii, et kui keegi järsku minu vastu metsikut huvi üles näitab (samas ta ise on ka sümpaatne mulle... mötetustest kleepuritest siin ei räägi), hakkan ma temas vigu otsima, ja üritan üles leida, et mis tal viga on. .. Midagi peab ju olema.. 
Aga prantslasega oleme nagu kaks pubekat koos. Körvuni armund, ja see paistab küll kilomeetrite taha välja.. 
Ele sai siis kinos käidud. Luksus kinos - siuke kus on umbes 40 kohta ainult ja lösutad diivanitel ja baarman toob sulle kokteile nina alla. Väga mönus oli... Ja ahh kui hea ta välja nägi.. pesuehtne stiilne prantuse härra..
Täna käisime Oktoberfestil. Paar muud söpra oli ka.. Natuke ta käis närvidele täna küll... aga noh..ainult väga natuke. Miskipärats ta nimetas mind hearbreakersiks... nojah praegu on mina see, kes on täiesta maha materdatud. Kuigi köik need eelmise nädala kohtingut nöuavad uusi kohtinguid. Lsaks mingid eelmised teemad, köik igatsevad. Täiskuu? Aga lihtne on nii, kui endal on mötted ainult ühel. Sellegipoolest teeb homme temast puhkuse ... eiran. Reedel vaatab... Kaua mulgi seda kannatust jätkub.. Jessever ... reedel saab alles nädal aega öigest tutvumisest. Keeg peaks mulle kannatlikust öpetama!  Nojah siiani olen ju ikka tubli olnd... ja mis tuleb, seda ju veel ei tea niivöinaa.
Aga mis on siiamaani olnud, on töeliselt ilus ja mälestamistväärne aeg olnud :)


Keine Kommentare: