Sonntag, 2. März 2014

Uni

Kui tähtsat osa mängib ikka kogu tohuvapohus enda väljamagamine..Trouble-sleeping on vist kogu stressi ja depressiooni algaine. Mul on raskusi magamisega.. magama jäämisega ja normaalse aja ühtejutti magamisega. Peale 4 tundi tuleb ikka mingi wake up call jälle. Kas on uni liiga eluline ja emotsionaalne.. olgu see siis heas vöi halvas möttes..vöi siis muud mötted..  Üks öö nägin ikka siukse hunniku stress unenägusid. Aga need olid kuidagi ok veel, sest need olid mitte-elulised.  Küll kukkusid köik hambad vaikselt välja, küll öppisin mingis muda-mülkas surfama, mis oli täis suuri rövedaid madusid. Küll kukkusin kuristikku, kus lisaks kogu kukkumistraumale veel mingid tondid kollitama kippusid.Aga täna öösel magasin korraliku aja jutti ja end ikka välja...  inimese tunne tuli tagasi! Päris hea tunne! Elamine tundus jälle elamisvääriline ja energia uuteks väljakutseteks ja igasugu jamaga toime tulemiseks tundus jälle veits nagu tagasi olevat.

Nädalast muidu nii palju, et tööd ei taha üldse enam teha, mu kaisu-lammas sai löpuks endale nime  -  Manfred, verd käisin andmas ja isegi vôeti!!! Nüüd on küll aegajalt torked südames piirkonnas ja vasaku kaenla alusel hakkab mingi lümpf tursuma ja valutab. Aga need on tegelt tavalised nähud mul peale seda protseduuri. Noja A-ga on endiselt draama draama otsa. Kolmapäeva öhtul oli köik tore (peale mu toredat arvamusavaldust, et enam kohtuma ei peaks), aga neljapäeval hommik keeras köik pahupidi. Eks sisse magamine oli vist selle köige algatuseks. A-l on ka probleemid magamisega. Reede öösel vastu hommikut taas draama, eile olin rahulik, käisin shoppamas. Täna jälle... No kohati ma rahunen maha, aga siis krutin ennast igasugu mötetega jälle nii üles ja vötan jälle möne mürgise sönavötu. No igastahes teab ta kuidas naisi maha rahustada, pakkus välja et me vöiks järgmine nädalavahetus kuhugile löuna poole reisida. Väike päike ja spa ei teeks paha. Vaatan nüüd ringi, kust seda päikest juba piisavalt leida oleks nii  3-4 päevaseks reisiks.
Eile käisin siis shoppamas ühes outletis, kuhu sissesaamiseks peab mingi spetsiaalne kaart olema ja seda kaarti enam nii lihtsalt ei saa kuskilt. Aga meil firma kaudu veel jagatakse selliseid päevaseid sissepääsu-lubasid. Nii siis käisingi ühe söbrannaga/töökaaslasega. Firmakaup metsikute aledega. Pildil ongi saak.. poehinnaga oleks kogu jant ehk kuskil tuhande kanti kokku läinud, aga läks paarsada. Escada, Liu-Jo, Geox jne asjad. Ma pole suurem asi shoppaja siiamaani olnud, ja siukste firmamärkide suhtes üsna hooletu. aga selles paradiisis seal sain aru küll asja väärtusest. Muidugi see roosa escada seelik, 360 euri (ma sain 60 eest), on ikkagi veits üle pigutatud.. Aga kvaliteedile vöiks edaspidi rohkem röhku küll panna... eriti kui siuke dändi körval on. Ta körval tuleb vahel ikka paras odav tunne peale.
Ühesönaga rahaga käin endiselt hooletult ümber :)) Täna muretsesin veel netist paar vallatud asjakest... no oota sa mees! :P :D

Hakkan nüd reise kaema.. pole muidugi örna aimugi, et mis. Itaalia on muidugi köige lähim variant, aga noh teab mis soe seagi veel. 

Keine Kommentare: