Samstag, 26. Juli 2014

Sigala

Äh jälle ma sigatsen... raske nädal oli... tööl just. Ülemusega mul hetkel veits örn olukord. Aga tegelikult oli igavesti öpetlik nädal, eks see ole köige tähtsam. Samas reedeks ma olin omadega nii läbi, et tahtsin kokku kukkuda. Üks ärasaatmis shampa joomine oli ka peale löunat ja siis läks olek ikka kohe väga nörgaks. Vähe und, rohkem alkoholi ja mitte eriti palju söömist. Pea köik öhtusöögid jäid vahele. Samas  - kaal ju väheneb tasapisi, ja vot see on hea tunne.
Mösjöö on olnud nii armas, et mul tekib juba hirm.... neljapäeval tegi ta mulle siukse gurmaan öhtusöögi (pilt just köige parem ei saanud, aga köik mu lemmikud olid taldrikul- shrimpsid, scallopsid, gemüse), korralik prantsuse shampanjaga saateks. Ja siis köik muu.. kogu öhtu oli üks lux-värk, ja see kuidas ta mind hetkel hoiab..Aga no eila käisime peol ja seal ma vist tegin jälle mainet. Algul pidin kanseldama veits söbrantsi, kes varem omadega liiga hoogu läks  :) Aga nii pea kui ta taxo peale ära organiseerisin, oli mul endal kanseldajat vaja. Aga no A on seda varemgi teinud. Ainuke jama, et köigi tema söpradega sain siis kokku, kui ma juba parajalt vallatus hoos olin. Ah eks mul ole lihtsalt see post-party deprekas.. Ja noh kogu see nädala koorem ka veel veits ölgadel. Homme lähen selle uue tüübiga jooksma jälle. Jooksuaeg. Aga no see tüüp on tore jne ja koos jooksmas käima ju vöib. Ei miskit enamat, lihtsalt et asi oleks selge. 
Aga nujah..hommikul küsisisn A käest veel, et kas ma talle ikka meeldin veel...itsitas teine ja ütles, et no meeldin ikka.  No tore oleks, sest hetkel on ta mu pea jälle nii segi ajand. Samas no eks ta ole vist juba köigega harjunud, ta öde on samasugune hull mu teada. Praegast käskis mul väikse siesta teha, et ma oma peo-järgsest deprekast lahti saaks. Pole paha möte ju ;)   

Keine Kommentare: