Samstag, 14. Februar 2015

13 ja reede

see päev on mulle ikka meeldinud. eile oli väga särav talveilm...lund on ikka veel maas omajagu, aga päike säras ja strateegilised rajad olid vabad, ja plusskraadid. Nii et käisin jooksmas taas..oleks jooksma jäänudki, aga ring ja teinegi sai juba täis.  Ôhtul kanti kätel ja täideti iga väiksemgi soov ja palju rohkematki veel :) ... ei osanud nagu siukest asja oodatagi. Lemmik restoran oma super-hüper viie käiguga ja super meeldiva teenindusega. Edasi läks köik ainult paremaks ja hullutavamaks.
Täna käisin ka päikselôômas jooksmas.. nüüd läheb tervislikkuse joones köik taas ;)
Hakkasin Padjaklubi vaatama...kunagi ammu tegin algust, vaatasin esimest osa ja tundus môtetu. Vahepeal üks hea söbranna mainis, et see on päris hea. Vaatasin veits altkulmu, aga tema soovitustest pean tegelikult lugu. Nüüd kuidagi sattusin ikka selle peale löpuks, ja see on ikka kohe päris hea :)) See blond on eriti  lemmik :-D rääkimatta igasugu ehitajatest ja torumeestest..


Oh jeerum ja nüüd nägin keskerakonna reklaami. No see on töesti ""tase"" :)))) ! Erakond mis ehitab oma kampaania üles teiste süüdistamisele!!!???? See on ikka ääretult madal... alla igasugu piire. Issandpühamüristus!!! Nii loll me riik ju ometigi pole???

Keine Kommentare: