Montag, 3. April 2017

Morning Glory



Need pildid on nüüd pühapäevasest reisikesest Austria piiri äärde. Kutsutakse ka Bayeri Kariibikuks siin. No vöib vist nii nimetada küll. Kogu päev oli taaskord vahva. Mösjöö oligi hommikul croissantidega, mu lemmik smoothi "morning glory" jne.  ukse taga. Söime siis mönusalt hommikut ja panime mägede poole ajama. Koht oli töesti völuv, nagu piltidelt näha. Lisaks sai meil nalja nabani. Lisaks kohtusime seal veel täitsa puht juhuslikult paari ta söbraga, väga lahe paarike. Jalutasime veits järve ääres ja kunagi siis oli juba löuna ja otsustasime korraliku Bayeri söögi ette vötta. Söitsime lähimasse alevisse vöi linnakesse Garmisch Partenkirchen ja otsisime söögikoha. Sai korralik seapraad ette vöetud. Kunagi siis keerasime Müncheni poole tagasi, veits chillisime veel minu juures ja siis kobis koju asju pakkima. Nimelt ta nüüd pool nädalat Austrias. 
Praegu tuli talt mingi sönum umbes, et "kas me ei vöiks järgmises elus veits varem kohtuda". 

Täna oli tegelikult hull päev. Igavesti vinge, samas vastuoluline ja üllatusi täis. Esimene päev uues kohas. Niih siin ei teha sulle ette-taha midagi enam ära. Algas nii, et see suur chef otsis mu retseptsioonis lausa ise ära ja siis istusime korraks temaga siis. Rääkis olukorrast...tundub, et see minu roll on palju vastutust nöudlikum, kui sellest alguses räägiti. Aga no mulle ju väljakutsed meeldivad. Firmas on teatud pinged ja vastuolud  suure ühinemise töttu ühe vägeva USA magnaadiga. . Praegu oskan sellisesse asja asjalikumalt suhtuda ja tegelt tundub isega suure vöimalusene... tundub, et ruumi on tegudeks. No ja voilaaa...nii kui koju jöudsin, helistas mulle mingi headhunter ja tegi uue tööpakkumise mu lemmik number üks firma juures, mille protsesse ja inimesi ja tehnoloogiat ma juba nii hästi tean. Seakari, töesti varem ei saanud sellega lagedale tulla????? Aga nüüd aitab....praegu ma enam midagi muutma ei hakka. Tundub, et see on hetkel minu vöimaluste koht..ja tundub ka, et kiirelt peab ise väga palju rabelema ja uurima-puurima-networkima hakkama. Aga kuidagimoodi mulle nii täitsa sobib. 

Siis tuli mösjöölt löuna paiku sönum, et ta öde ja selle plikad ja köigile ma meeldivat :)) No see on eriti vahva eksju... eriti kui need kriitilised lapsehakatised niimoodi  arvavad. 

Ja siis sai veel isaga päris pikalt ja toredasti mulisetud. 

Ja lisaks ühe riskijuhiga, kelle kontakti meie üks tuttav meie vaheö vahetas. Tegeleb väga pöneva teemaga... Üritame rohkem suhelda ja infot vahetada. 


Keine Kommentare: