Montag, 17. April 2017

Spontaansust?

mis möttes sa oledki lihtsalt kell 22:30 mu ukse taga ja laristad uksekella lasta?? Ja arbvad, et ma teengi ukse lahti? Terve lihavötte nädalavahetus sai härraga koos oldud. Neljapäev ta mingite söpradega, kes NewYorkist külas olid, ôpetaja ja kirurg. Nalja sai.  Reedel me jaluatsime lihtsalt mööda jöge ja linna ringi ja toitsime parte. Laupäeval olime kuhugile linnast välja kellegi ta suure söbra juurde grillima kutsutud. Pühapäeval minu söpradega brunch. Pühapäeva öhtul tal oli isaga öhtusöök plaanis. Ja ma hingasin ka korraks sügavalt sisse ja välja ja veits aega löpuks ometigi omaette olla! Aga mees arvas, et peale öhtusööki isaga tahtis ikka mu juurde jälle. Oleks siis varem küsinudki, et kas ta vöib tulla? Oli lihtsalt ukse taga! Pole harjunud sellega...ja samas kui nüüd mötlema hakata, see pole ju mingi eriti hull asi eksju???? Aga mind see häiris. Ja eks ma näitasin seda välja ka.
Aga isaga tal vist oli tore. Olid minust ka rääkind. Isa on tal väga tark mees, akadeemik. Korraks ju olen teda näinud ka. Ja isa mainis, et oleks ju vöinud minu ka kaasa vötta. Olid minust rääkind, et inseneeri haridus, aga nüüd hoopis Treasuris tegev. Oli teine kogu värgi heaks kiitnud. Nojaa tema isaga oleks pönev küll juttu ajada...mulle need targad vanad mehed ikka üli sümpatiseeruvad.
Aga jah härraga ma olin törges...mulle ikka kohe üldse ei meeldind, et keegi mulle niimoodi sisse sajab.

Pealegi terve pika nädalavahetuse olime ju minu juures... ja siis tulid sellised sönad sisse tal, et meil pole enam piima, meil pole enam apelsini mahla....mis möttes "meil" ??? Minu kodu!!! Teel söprade juures ta muidugi juba muretses neid asju mulle ...aga ikkagi. Kuidagi liiga koduselt tunneb ta end minu juures. Ja see mind nati häirib... Ongi see etapp juba käes vist, et ei oskagi kellegagi nii väga koos olla :-O  Eks ta tunnetas ära...väga ma oma olekut varjata ei suuda. Tômbas kohe tagasi önneks. Seegi hea.

Mul tekkis ju Eesti mehega sama reaktsioon, et viskasin ta lihtsalt välja. Aga noh..see välja viskamine oli ju lihtsalt keerulisem. Hoolimatta sellest et hotelle motelle on linn ju täis. Aga nojah, oli mis oli.
Ma arvan, et pean vist enda selliste reaktsioonidega tegelema hakkama, muidu ma küll iial tanu alla ei saa :-O


Ja kes mul kogu selle shokolaadikoorma ära sööb??? Muudkui tekib seda siia juurde, aga endal ei töuse käsi üldse enam magusa järgi. Nii et kel magusaisu, tulgu läbi :P

Keine Kommentare: