Donnerstag, 6. April 2023

Muinasjutumets

 6. Aprill 2016

Luxury


6.Aprill 2023 

Kôik mis meid ei tapa, teeb teatavasti vanemaks ja inetumaks (Yana Toom just kuskil telesaates mainis midagi taolist)


Niih kohe kui poiss üles ärkab, pakin kotid-potid kokku ja siis kuni esmaspäevani mägedesse! Kuigi ilm suurt selline terrassi ilm ei tôota tulla, sellegipoolest on tore ka lihtsalt hütis sumiseda. Suusa saab muidugi ka alla taas, see on hea. 

Unenäod on väga selllised ...kevadised viimasel ajal :)) Veidrad ka nagu ikka. Kuna ôla tôttu on magamine üsna häiritud, siis tänu pinnapealsele unele mäletan ka ühtteist. Tea mis seal alateadvuses ikka teoksil on, täielik kammajaa. 

Täna üritan osteopaadi juurde aja saada. Mitte, et mind unenäod häiriksid, aga korralikult magada tahaks ka taas kunagi. Pean ju juuniks särama :D

Meil siin ümbernurga on kohe väike selline lôbustuspark väiksematele lastele, Muinusjutumets on nimeks. On selline väga armas pargike. Kui mehe juurde kolisin, siis töökaaslastele jne seletasingi, et Muinasjutumetsa kolin.  Eile siis otsustasime läbi hüpata, kuigi ilm on jälle täiesti talveks pööranud. Aga päike siras. Poiss oli rahul, igasugu karusellid proovisime ka järgi. Ja ilmselgelt vähemalt kümme tiiru siukeste oldtimeritega. 




Keine Kommentare: