Donnerstag, 11. Mai 2023

Vanavanemad

 5. Mai 2016 


Charming, magnetic, irresistible = presence + self-esteem + emotions (you know who you are, what you want and where are your strengths and weaknesses


7. Mai 2016


The numbers tell the story, they always do


8. Mai 2016


Päevaplaan - mis sa täna teed. Seda on vaja teha, seda ma tahaks teha ja seda vôiks teha. Päevaplaan peab olema, siis ei lähe elu raisku.


9. Mai 2016


Me näeme maailma mitte sellisena nagu see on, vaid sellisena nagu oleme meie


10. Mai 2016


Trust is the key. Let go. Do it big, do it right and do it with style


No mis iganes valem see ülemine ka poleks...

Päevaplaani suhtes olen nôus, saab palju rohkem tehtud kui muidu. Muuga ka endiselt nôus.

Mul hakkas lôpuks füsio ôlale pihta. Teisipäeval kell 11 oli esimene seanss. Sai siis poiss jälle ämma juurde viidud ja isegi nii kokkulepitud, et ta jääb jälle ööseks. Väga palju sai tol päeval tehtud, uskumatu mis kôik ära jôuab, kui ei pea väikse nagaga pidevalt asjatama. Eile hommikul siis helistasin ja uurisin, et kuidas läheb ja et toon siis poja varsti ära. Aga ämm tegi ettepaneku, et las poiss jääb üheks päevaks-ööks veel, sest neljapäeva hommikul mu ju jälle füsio ja oleks ta niikuinii selleks ajaks taas nende juurde viinud. Esimene môte oli, et väga môistlik, aga ma ju ikkagi nagu igatsen ka oma pojaraasukest juba. Et äkki siis hüppan niisama nende juurest läbi korraks. Samas tundus see môte ka kohe môtetu ja otsustasin ikkagi, et las poiss tôesti harjub ja ei hakka neid segama. Ja siis tekkis siuke segane tunne, et mida ma nüüd selle sülle langenud vabaajaga peale hakkan. Sada môtet käis peast läbi, mida kôike teha vôiks. Majapidamis-värgid said ju kôik juba tehtud selleks nädalaks. Esimesena läksin otsisin endale linnast sushit :)) Lôpuks ei teinudki muud, kui vedelesin lihtsalt. Väga veider tunne, et juba teist päeva on selline "vabadus". Väntasin natu ratta-trenazöriga ja tegin omi harjutusi jne. Pisut veel pesupesemist ja meest ka aitasin keldris, kus ta ümberkorraldusi teeb. Ja oligi siis veel mônus ôhtu abikaasaga. Varsti panengi end valmis, teen ühe pika-pika dushi seanssi, käin seal füsios kiirelt ära ja otsin suure ôhinaga oma pojaraasu ära. Huvitav kuidas ta üldse reageerib. Ämma-äia sônul on tal koguaeg nii tore olnud, ja meid ei tundunud üldse igatsevat. No tore tore, sest kolme nädalapärast on ta niikuinii sunnitud pisut rohkem aega nendega veetma. Tôeline taevakingitus, et on lähedal sellised toredad vanavanemad, kellel ka aega ja tahtmist jagub.  

Keine Kommentare: