Sonntag, 20. Juni 2010

google translator

nii vahva asi see google translator. kuna tean mönda saklsast, kes facebookis mu eesti keelseid kommentare on tölkida üritanud, proovisin järgi et mida ta siis ütleb. löbu oli laialt igastahes... Saksa oli juba tölgitud kui "saksa küla".

Pisut veel Sitsiiliast. Lend muide sinna algas juba huvitavalt. flight canceled  oma lennu taga näha pole sugugi tore. Noh suunatud ümberlennule oleksin pidanud paar tundi ootama ja see läks hoopiski läbi Rooma, aga pöhimötteliselt Palermosse jöudmise aeg oli peaaegu sama. Ja ootamist korvati rikkaliku hoomikusöögiga, mida ma siis pikalt nautisin ka. Nii et ei lasknud ennast häirida, ainult et G-ga koosolemise aeg muidugi vähenes. Temaga pörkasimegi Palermos juba kohvreid oodates kokku. nii et sellega ka segadust ei tekkinud.  ja siis hotelli, mis oligi nii ilus kui lubatud. väike värksendus ja siis linna peale. Nagu ma mainisin, oli sealne meeste tähelepanu hoolimatta sellest, et oled kellegagi koos ja et neil ka tihitlugu naine körval, ikka väga pealetükkiv. Aga pizza oli hea. esimesel einestamisel tahtis G endale öhinal family pizzat tellida, ta suure isuga. aga önneks me nägime eelnevalt  ära kui hiigellik see oli ja ta ikka loobus. süüa sai  üldiselt kenasti, aga teenindava personaliga teineteisega arusaadavaks teha oli paganama keeruline kui itaalia  keelt ei oska. Selles järgmises linnas Cefalùs oli märksa lihtsam, kuna tegu pisikese turismi linnakesega ja seal ilmselt oli kasulik keeli osata. Linn kubiseski pöhiliselt turistidest ja öhkkond seega kuidagi...tsiviliseeritum.  Ostsin endale möned vidinad ka ranna äärell turult :) Mingi naiselik pool löi välja järsku. G poolt ka üks vahva sörmus.  Pulmatrall oli vahva. Löpp küll kuidagi ähmane, näiteks G ei mäletanud, et ta oli mingist hetkest trummi mängima hakanud. Trummi??? Ta rohkem kitarrimees :)) Ja mina ei tea üldse mida ma suust välja ajasin ja kojutulekust ei mäleta tuhkagi. G mainis et olin kole paanikasse läinud, sest arvasin et oleme ära eksinud :) köik toimus hotelli piirkonnas. pidu oli alguses muidugi shikk. aga ei teagi kas tahtlikult vöi kogematta niimoodi organiseeritud, et mingit suurt segunemist itaallaste ja prantslaste vahel ei toimunud. ja itaallased pole suured pidutsejad ka vastupidiselt mu senisele arvamsuele. üldse oli pruut veel viimsel päeval korraliku paanika korraldanud oma hüsteeritsemisetga. oli teine ikka päris väljas endast teine. ei teagi kas see on siis normaalne niimoodi. igastahes perekondki paitsis viimse minutini veel närvis olveta ja ebakindlad pruudi kohale ilmumise suhtes. katoliiklastele on see otsus mönevörra löplikum. aga kohale ta ilmus ja paari said nad pandud. kirik oli meeldivalt jahe vörreldes väljas olevale palavusele, seega ei olnud üldse nii vöimatu kogu mess vastu pidada. ja siis villasse. antipasti&prosecco ja siis parim espresso mida iial joond. ja siis pisike kingitus pruudilt ja edasi Cefalùsse, kus siis kogu järgijäänd puhkus sai veedetud.
Tagasi lendasime Milanosse koos ja siis omas suunas. Minul läks lend hästi ja kohvriga ka. aga G-l vaesekesel kaotati kohver ära. köige täbaram asja juures oli, et tal oli absoluutselt köik sinna sisse jäänud. mötles küll, et vötab enne check in-i vajaliku välja, nagu näiteks vötmed ja telefon ja fotokas vöibolla. aga no seal teskkinnimas tekkis pisike jagelus ja ta unustas sootuks ära. nii et ta maanuds purupaljana ja rannaröivastes keset ööd Pariisi. otsustas siis vanemate juurde minna, aga seal ka pidi kannatlikult ootama, sest ema ei kuulnud mönda aega uksekella. kohvri sai tagasi ülejärgmisel päeval. nüüd kolib pariisi korterit puhtaks ja järgmisel nädalal NY :(

Keine Kommentare: