Freitag, 4. Juni 2010

Ikka

Ikka veel kleidi jahil. Eile oli siin taaskord mingi kiriklik püha ja seega vaba päev ja köik suletud muidugi ka.  Nii et ei liigutanud lillegi. Siiski ideed on enam vähem teada. G-d kogu tema ülikriitilise oleku juures proovitud kleidid siiski külmaks ei jätnud. Tegelikult langesid arvamused üsna kokku ka önneks.
Kohe pörutangi Frankfurti ja sealt ilma kleidita tagasi ei tule! Suvi on ka jälle väljas löpuks, tuleb napilt riide panna end, et päike vöimalikult ligi ikka pääseks. Tropezis, kus saigi ainult bikiinide ja plätude väel oldud, sai korraliku jume peale. No nii korralik, et nahk oli ikka päris hell ja praegu koorub taas hoolega. Loodan et selle nädalakesega see kooruv nahk ikka ära jöuab kooruda ja miskit ühtlasemat sest köigest välja koorub.
G ise naudib täiegi NY-i. Väga vaimustuses on hetkel. Käis juba central park-is jooksmas ja tundub et korteri on ka leidnud. Ei jöua ära oodata hetke, millal teda seal külastada.
Oejah lisaks vaja ju kingad ja igasugu aksessuaarid ka leida, pluss juuksur. Ja järgmise nädala kaks päeva mil siin veel püsin, töötan hommikust öhtuni. Tähendab, et täna homme vaja siis vöimalikult palju reisiks/pulmaks valmis korraldada.

Keine Kommentare: