Samstag, 25. Januar 2014

Great Gatsby

vaatan great gatsbyt. hea film. väärilisem pigem kinos vaadata.. aga see oli kinos suvel.. kes käib suvel kinos. Kuigi tahtsin küll, aga ei tulnud nagu vöimalust. Sel nädalal käisin kinos The wolf of wall street kaemas. Hea film, kohati veits ekstreemne.. aga see selleks. Natuke liiga palju Leonardot sel nädalal. Veider, aga nüüd vanemana  meenutab ta mulle kohutavalt kaunist Chrisi. Silmad ja laup (kulmud väja arvata) ja naeratus.. Wall street'is oli see veits hullumeelne käitumine eriti temalik :) Oejah aga hetkel olen romanssi hurmas.. näis kaua meil A-ga see vaikimine kestab.. Ei saa just eriti kurta ka meie romaani üle.. kui just draamatsemise hetked pole... seal on midagi väga erilist teoksil..
 ehk seetöttu ma siuke draama queen viimasel ajal olengi. Varem ei mäleta et väga siukest käitumist oleks täheldanud.. ei G ega varasemate ega vahepealsete suhtes.
Aga täna üllatas postkastis frequent traveller pakike, igasugu kaardid ja värgid sees. Krediitkaart vist oli ka kambas.. Igasugu toredad eelised saab sellega. Business loungi kasutamine jne. Seal olen ma siiamaani ainult korra olnud, kui sai Washingtonis käidud. No siis oli business klassi pilet, ja sellega saab nendes loungides ka aega surnuks lüüa. Seal on mönevörra vahvam, kui niisama lennujaamdes jölkuda. Ja peaegu et öige ajastus eks, peaaegu nagu järgmine sünnipäeva kink.
Täna käisin oma hobuse köhaga jooksmas... teab kas see nüüd köige parem otsus oligi.. Aga jöudu oli küllaga, ainult see köha häiris veits.
Shoppamas ka käisin. Neli kleiti ostsin :D Üks ilusam kui teine!!! Plaan oli üks kleit muretseda, et midagi uut sünnipäevapeol selga oleks panna. Aga läks siis niimoodi. Köik töesti ilusad.... :))

Keine Kommentare: