Donnerstag, 14. Mai 2015

Jooksuaeg

Täna oli siin jälle mingi püha, nii et vaba päev. Eile peale tööd kasisin A juurde.Oli teine tegelikult päris närvis veel... nöudis natu aega, et ta töövärgist välja saaks. Tegelikult kole muretsema pani hetkeks. Ta on terve see aeg tegelenud päästetööga... kuidas finantsnäitajaid parendada jne. Ja nüüd avastab, kuidas  firmasiseselt talle sitta keratakse. Ma ei saa sellisest käitumisest sellise suure Firma puhul aru... aga selge see, inimestele ikka Oma ego ju tähtsam kui miski muu. Eks ma tean, et ta tuleb sellest olukorrast hästi välja, aga sisekliima ülemusega jn on Veits häirtud nüüd. Ja see ka just hea pole.
Aga läksime ühte lemmik restorani ja siis mingisse fänsisse kokteilibaari. Fänsisse ses möttes, et üks parimad kokteilimeitreid Münchenis vorbin neid seal. Ma pole kokteili jooja, aga no oli maitsev küll jah. Baar ise oli ka väga äge, kogu Kompott tegelikult. Sisekujundus, kokteilid, muusika ja no inimesed ka. Öö löpuks me olime omadega täitsa tehtud ja meeldivalt vintis, aga no äge oli :) Ja köik Need kohad on tema kodust max 100 meetrit. Sobib ju.
Paljud firmad teevad selliste neljapäevaste pühade puhul ka reede vabaks. Aga mu pank mitte. Mulle ok, A-l ônneks homme vaba ja see on hea! Pealekauba sai eile kokku lepitud, et vean Oma jookmisasjad ka sinna ja siis vöib möni hommik/öhtu jooksma minna. Ta küll käib golfimas ja tennist mängimas, aga väga ebaregularselt. Aga tunnetab, et Veits rohkem sporti kogu selle igapäeva jama körvale kuluks Ära. Ma varem alati välistasin selle teema temaga koos sörkima minna, aga nüüd tundub täitsa möistlik isegi. Viingi mingid tossud - värgid varsti ta juurde.
 

Keine Kommentare: