Mittwoch, 21. Oktober 2015

Supp

Vot siis. Üritan eestlaste ja pôgenike teemast eemale hoida. Paraku jääb ikkagi silma ja körva ja ajab südame nii pahaks, et söögiisu läheb Ära... hea dieet vähemalt. Tundub et seda negatiivsust on rohkem kui arusaajaid..vöi vähemalt  on nad lärmakamad. Kallid vihkajad, need pôgenikud, kes üldse Eesti satuvad, vajavad töesti abi!! JA ei vöta kelleltki midagi ära! Sôjakoldest tulnud inimesed. Neid keda huvituvad majanduslikud  hüved, need lähvad raud-post-teras-kindlalt kuhugile mujule. Aga et meil seda inimlikkust ikka nii vähe on??? Süda  on väga paha. Kui sul perekond ümberringi mahatapetakse mida sa teeks?   Tv-s räägib keegi naine, et nende vallal on hirm..vööras usk... ei sulandu..bläblä, terroristid, raudselt vägistatakse kogu küla läbi eks?  Köik...mehed.naised.lapsed.
Ja et oleks Eestis olukord korras, siis jah  oleks tolerantsemad. Saan aru..Eestis pole asjad tôesti mitte korras veel. Aga  natu nagu ajuvaba see suhtumine? Ei mingit humaansust. Ainult küüned enda poole. Et oodake, kui Eestis majanduskasv ja heaolu teatud piirini jöuab...siis vöib södida ja siis vötame abivajajad vastu? Nagu sôjaolukordi saaks valida ja plaanida???  Väga kibestunud ühiskond .... ja siuksesse ma töesti tagasi ei kipu. .. Euroopas elavad erinevad usud juba pikemat aega  käsikäes. Terrorisugemeid vöib mujalt otsida...seal kus on kulda ja naftat ja aaret..

Ahh aga et mis supp...  ei viitsigi midagi siin seletada enam...pean lihtsalt välja mötlema mida ma Barcelonast kingituseks tahan...  ei midagi vist seekord. aga et siuksed ettepanekud üldse tulevad... jälle olen mingi jama kokku susserdand.

Hetkel on ainult üks soov ja sel pole ei Barcelona, Kreeka, Küprose vöi pagulastega küll miskit pistmist.

Keine Kommentare: