Montag, 9. November 2015

No ma pean eelmise nädala ikkagi kokku vötma. Kunagi ehk töesti loen ja vaatan, et mida  ma oma noorusega peale olen hakand.

Esmaspäev-teisipäev - ei tea. Käisin peale tööd ainult jooksmas.

Kolmapäev - Sushi ameeriklasest advokaadi, vanaisa John'ga. Väga pönev on tarku mehi kuulata ja nendega juttu ajada. Isegi kui ennast ise pidevalt  nii lollina ja harimattuna tunned. Aga ma olen sest hirmust juba pikemat aega lahti saanud ja küsin uljalt oma lolle küsimusi öhinaga edasi ja üldse ei karda ennast enam nii teadmatuna näidata. Samas, kuidagi kajas ta jutus üsna otsejooneline kiitlemine välja, kui tark ja kui competitive ta on. Ja see mind küll ühegi inimese juures ei sümpatiseeri, tundub nagu mingi kompleks pigem olevat. Kui oma metroo peale kasisin, andsin talle tavapärased pösemusid...mille ta üllatavalt tahtis vist millekski muuks pöörata.Ojee. No mainis et saame jälle kokku. Jajah ikka.

Neljapäev - after- work pidu. Sain seal nii mönegi inglasest ja prantslasest söbraga kokku. Üks tume, elevandiluu rannikult, kes mulle hullu tseeni kunagi korraldas, kui ei viitsind temast peol välja teha.. uus tutvus seksika ja stiilse rastaga. Löpuks ma pörkasin temaga veel metrood oodates kokku, söitsime samas suunas. Kritiseeris mu käekotti. Mis ongi tegelt jöle vana ja kuskilt Pariisi kaltsukast ostetud. Noh järgmine päev ma temaga kokku ei saanud, nagu luband olin. Pakkus siis välja et vöiskin talle  ju miskit kokata vabanduseks. Hahaaa .. kahtlane värk. Peol suutsin veel ühe pratslasega kihla vedada, et jube külm talv tuleb (uskudes agaralt pöllumehi). Aga mis meil siin praegu novembri keskel on ...20 kraadi!!!! Sooja ikka.

Reedel -mönus kookose-kana supp ja kokteilid mu siin ühe huvitavaima söbranna juures. Tal nüüd väike kergenduse hetk, suvel kadus teine pildilt päris ära. Nimelt pidi hakkama olude sunnil uut tööd jahtima, muidu oleks oktoobrist töötu olnud.  Läks teine päris stressi kohe  ära. Aga töö leidis, ja veel millise.. E&Y ja global marketingi direktori positsioon. Shikk Firma, shikk poitsioon. Ja nüüd tüdruk öitseb ja elab jälle.

Laupäev - Möned joogid Jeromi ja ta ühe tuttavaga vanalinnas.

Pühapäev - Brunch blondiinidega (eesti tüdrukud), täitsa vahva oli. Tüdrukud mulle tgelt meeldivad , v.a. vist üks kes töesti väga piiratud vaateväljaga on. Peale löunat sain ühe gey töökaaslasega kokku. Häästi tore poiss. Mainis veel möödaminnes naljakat asja.. Nimelt ta juba pikemat aega firmas. Ja mainis, et möned kuud pärast seda kui ma firmas olin, hakkas mu ülemus ka palju naiselikumalt end  riietuma ja ta könnak muutus ka palju elegantsmaks.... nagu minul. Haha no ma ei tea kuidas see mu "käik" just täpselt on. Aga  kleite ja värke kannan küll hoolega jne.  Aga selle könnaku kohta tuli veel üks naljas asi meelde... kunagi tegid mu praktikumi aegsed  mehed ka märkusi. Dhruv oli mind kuskilt väga eemalt näinud, ütles et ega ta mind Ära ei tundnud, aga könnaku järgi sai aru et mina. Kaunis Chris  noogutas ainult  pead, et könnak on jah väga Ära  tuntav. Nüüd meenus veel üks  ex  ja tema märkused. See  tüüp kutsus just Beirutisse  pikemaks nädalavahetuseks. Pole teda teab mis ajast  näind... ja siis kui ma ta Oma G pärast maha  jätsin, oli ikka    mönda  aega  paras jama  temaga. Aga  nüüd  saame  taaskord hästi läbi.
Aga jah könnak, ise vaatan küll könnakut, eriti meeste puhul. Minu jaoks räägib see möndagi. Aga no enda könnakt ju ei tea ju ometigi. #Tean ainult seda, et kasvasin kahe vennaga üles ja olin  jube  poisilik.  Umbes 12 aastasena  vöttis mu  vanaema  mind ette. Et  misasja kannad poiste riidedid, käid küürus seljaga...  Vanaema  on kogu oma  olekult ja hingelt absoluutne daam. Ja vist sellest hetkest hakkasin asjale  rohkem tählepanu  panema. No vähemalt  et selg sirge oleks jne.
Nojah naljakas töik ikka. Aga no ülemuse puhul mul pole küll veel miskit elegansust silma jäänd, lisaks on väike ja paks ja üsna meheliku taarumisga.... mis ta siis veel varem oli :-O



Pühapäev siis läks edasi väikse jooksuringiga.
Ja siiis  ... trügis kreeklne ka  öhtuks  mu juurde. Kui   ta  kohle  jöudis, rääkisin  just isaga, soovsin  head isadepäeva jne . Selle ajaga  seadis  tüüp end  mugavalt  mu diivanile  sisse,  lülitas teleka  käima - no  ja tundis  üldse  väga  koduselt  end.  Ma  ise  ei vaata seda telekat  nii väga, Bloombergi ehk.  vöi Artet. Ja  see  tüüp  vajub mu diivanile ja panem mingi jama tööle.  Enam tal siia  asja  pole.  Vöi noh kui ongi,  ma  teda  sisse ei lase.

Kogu asja  körval, käisin ikkagi viis korda nädalas jooksmas ka. Ilm on metsikult soe. 18-20 soojakraadi. Inimesed jölguvad t-särgi väel ringi.

Täna sportima ei jöudnud, tegelt on kogu keha ja köik veel eelmisest nädalast üsna väsind. Aga homme lähen küll sörkima. Ja neljapäeval kutsusid mingi uued söbrad veel ujuma...ja laupäevaks sushit sööma. Päris kindel et mösjööl on minuga ka juba omad plaanid selle nädala suhtes. Aga no vaatab seda ;)

Keine Kommentare: