Mittwoch, 1. März 2017

Paastuma!??

Täna algas siis paast... siin kohalikud küll vötavad kohati päris  tösiselt seda. Kes siis jätab menüüst liha ära, kes magusad värgid, kes pasta vöi facebooki. Mu moe-mees ütles ka, et üritab alkot ja nikotini vältida. See pani mind mötlema, et alkoholi suhtes ehk peaks isegi. Aga no mul pea iga öhtu juba miskid värgid plaanis ja mahla ma ka väljas käies juua ei viitsi.

Aga muidu siin kogun jälle komplimente. Eelmine laupäev sai siin ühe hispaanlasega mingis päris ägedas alternatiivses kult-baaris käidud. Mulle tema väide mingi jutu käigus, et ma olevat luksus-produkt mulle küll päris meeldis. A muidugi ka muudkui silitas ja näppis mu, tema sönul üli kvaliteetset, nahka... teab kas ta kvaliteetne on, aga örn on see küll. Vormi kohta oli tal ka mingi pönev söna... aga ei meenu enam. Eks ma siis muudkui kuulan neid körvad kikkis ja nurrun nende saatel. Üks kunagine ex, enne suuri prantslastest armastajaid, nimetas mind Ferrariks :))

Aga rasvun küll. Saunas sai ju kaalutud ja ikka paras 63 vist viskas ette ära... Aga ujumise ja jooksmisega muidugi on nüüd taas tegusamaks läinud.

Keine Kommentare: