Montag, 6. August 2018

Armas..

elu läheb edasi nagu unenäos... nii palju juhtub ja vahel enam ei tea mis oli, mis on.

Korterit käidi vaatamas... sest no kogu see sisse ja välja kolimine ju on kohe käes. Päris huvitavaid inimesi nägin. teisipäeva ja neljap. oli lisaks ka lihunik platsis. Neljapäeval me läksime jälle üle käte ja reede oli päris raske töö juures. No Ibu 800 paneb ikka ka korraliku laksu..üks ribi on ikkagi pisut katki ja nüüd vaja ainult kannatust..ja valuvaigisteid. nüüdseks on sellest vist juba 4 nädalat...möni nädal läheb veel.

Reedel töö elasin üle..ja otsejoonis sinna löunasse lihuniku juurde. Oli oma vinge pörnikaga juba vastas..



Tema oma on veelgi ägedam... värv kah. See oli nii naljakas vaadata, kuidas inimesed reageerisid. Pead ikka pöörati korralikult. Pörutasime kohe järve äärde. Pärast mingile Volksfestile... siis veel mingis nende pöhi-baaris istutud..ja siis tal balkoni peal..eks kell oli vist 5 hommikul juba, kui naabrinaine meid minema ajas. Vöi noh tuli mainima, et vöiks natuke rahu saada. Järgmine päev sai muidugi hilja ärgatud, siis jöe äärde päevitama ja ujuma. Seal olid ka paar ta söpra juba ees. Siis shoppama söögikraami, kokkasime.. Söögi teema juurde tulles, me maksimaalselt korra päevas vist söime kogu see aeg.  Nojah ja siis sai jälle balkonil vedeletud ja siis hakkasime siin mingit Bayeri kult seriaali vaatama...vaatasime ja ajasime juttu kella kuueni hommikul välja..

Täna me ärkasime vabsee hilja.. sai jälle jöe äärde hüpatud ja ujumas käidud. Täna sain isegi mina ujuda...mul pandi ju käsi peaaegu et kipsi neljapäeval. Ja no seda ei tohtinud märjaks teha.aga eile kiskusin selle asjanduse maha, nii häiris juba.

Täna oli tegelikult raske lahku minna... mees viis mu rongi peale ära, ja juba 5 minsa pärast tuli sönum, et igatseb juba praegu. Ja ma ka kuidagi....

Aga rongis olles kirjutas Dario, see itaallane kes Kaljuste käe all 4 aastat dirigeerimist öppis, et on taas Münchenis ja saaks kokku. Kuna mul vahet polnud, siis olingi nöus. Kell 22 kuskil siis saimegi kokku ühes baaris. Tore oli näha teda. Kihvt kuju. Ja kuna just olin Eestis käinud, siis rääkisime sellest ka taas. Ta teab isegi Millimallikat ja Levikat jne  :)))) Ja siis järsku üks tüdruk tuleb ligi ja küsib, et andke andeks mis seos teil Tallinnaga on, et ta on sealt pärit :))) No voila. Siukest asja ka just köige tihedamini ei juhtu. Ja köige naljakam oli see, et tüdruk on korralikult koorilauluga tegelenud ja seetöttu oli neil selle Darioga ikka päris palju ühiseid tuttavaid ka. Tegime siis taas selfi ja saatis Valter Soosalule...et vaat eelmine kord oli üks eestlane, aga nüüd on lausa kaks  :))
Väga vahva oli...


Aga nüüd on kell juba peaaegu kaks öösel... ja hoolimatta sellest et me ikka vähe magasime...olen ikka veel üleval. No ma ei tea.  Homme pean kell 9 jälle küünarnuki arsti juures olema..töö muidugi ka.

Keine Kommentare: