Freitag, 21. Januar 2011

Rôômud

Jaa esoteerika...et mida peaks siis tegema. Olema tänulik selle eest mis sul on ja osata andestada. vsjoo.
Aga andestada iseendale pole sugugi nii kerge.
Olgem siis vähemalt tänulikud :)  elada maailma turvaliseimas linnas (no kui just möni Shveitis linn üle ei trumpa), mis kubiseb veel stiilsest meessoost ja üldse ilusamatest, edukamatest ja sportlikemast {jajaaa maailmakuulsad jalgpallurid eelkôige} pluss heledamast kontingendist. Naised siin on lihtsalt elegantsed... nagu mu üks prantslasest söber kommenteeris, et München on natuke nagu Pariis, aga 10 aastat ajast maha jäänud. Tegelt mis ma öelda tahtsin, see väide, et Saksas on mehed ilusamad kui naised peab paika. See et  sakslased paksud on, mitte eriti. Vähemalt siin kandis on küll kogu Bio ja tervislik toitumine väga olulisel kohal ja eks seda ole näha ka.
 Aga edasi tänulikkusega; iga päev astuda kodupoole, vöibolla küll pisut pettund enda päevatööst, aga vähemalt sellest uksest välja astumist ei häbene. Ja mehed on oi kui galantsed...sest naisi seskandis näeb vähem..
Kolleegid! Kes kostitab kohvi, kes shokolaadi, kes niisama mönusa olekuga! Pluss muidugi Chrisi 'grinsen' (ma ei leiagi miskit eesti keelset vastandit sellele...siuke pool irooniline, aga siiski vennalik naeratus), millega ikka aegajalt kokku pörkab. Täna lausa mitmeid kordi. Aga temaga olgu olla, temast on sama keeruline aru saada, kui iseenesest.... mis küll mingis môttes lähendab, aga no eemaldab ka, sest ega endasugust päris ligidale ei tahaks eks. Kui ta nii kaunis lihtsalt poleks :D nali naljaks. Eduard lohutab endiselt. Venelase hing...nii lahke, et ei oska ise nagu ollagi enam. Täna kostitas ta mind jälle miskite kommidega otse Moskvast, keegi söber olla külakostiks toonud. Tema 40nene ja tema bürookaaslane 50ndates ongi mu lemmikud. Venelane ja pôlis bayerlane, paras paar. Kes ei tea, siis bayerlane joob tava-sakslasest rohkem ôlut ja on üldse pisut teistmoodi, elab oma seaduste järgi...no Eestis saaks setu vôrdluseks tuua. Eile mul pea tossas otsas nagu jôle ja nii ma otsustasin nende ruumist läbi pôigata. ... ja juttu jätkus kauemakski :)  Köige armsam on kui E oma hiirekestest pajatab (tütretirtsud siis, siin ja Prantsusmaal muide kutsutakse neid pisikesi tihtilugu hiirteks :))  vôi siis kirpudeks :D   No mind tituleeriti ka ju enamjagu sedamoodi :)) )
Aga tundus et nad olid mu läbipôikamisest ka üsna rôômsad. Ega see teaduse tegemine kerge pole, olgem ausad, selleks peab tôesti vôhma olema. Minul seda pole! Mina jätan kogu selle jura ,nii kui mul siin aeg läbi saab. Kuigi muudkui räägitakse, kui palju uusi kohti sellest aastast vabad on ja näpunäiteid, et kuidas tegutseda. Palgad on ka korralikult üle Saksa keskmise...palk, prestiiz, linn....  Aga mulle hakkab järjest rohkem pärale jôudma kui väga see mind ikka ei huvita. Ja Chrisi sônad " on see tôesti see mida sa tahad teha?" muudkui kummitatavad. Mingit suurt tuleviku-hirmu mul ka enam viimasel ajal pole... need hirmuhood olid varem sellised tapvamad.  Chris ise on samas olukorras..contract manager..aga no tema vajab elus palju rohkem fun-i ja entertainmenti. Mida ta hetke-palk muidugi vôimaldab, aga mis mis tal teisest küljest ka parajalt närve söövitab. Liiga palju kuivades seadustes pusimist siiski. C-ga selline teineteise taasleidmine on üldse pisut müstika. Toona, kui koos praktikat tegime, toona sai lahku mindud üsna segaste ja vist isegi negatiivsete tundmustega... sai kogu kupatus pisut konfliktseks viidud... Ja siis ta vôtab ühendust ja kamandab mind  siia just sel hetkel kui ma niikinii olin end siia värbamas. Ilmselt kogu see praktika aeg sööbis köigile piisavalt mällu ja lähendas siiski rohkem kui julgeks ehk tunnistadagi. Kasvöi see oli tal selgelt meeles, kui me jalgrattaga,mina tal torupeal jölkudes, bensukast ölle järgi käisime. Jah siuksed mälestused ja veelgi :)  Sarnased me olema, nägu ikka irvel..  Dhruv, kuuldes, et ma ka nüüd jälle siin, kippus kohe NewYorgist taas siia tulema. No tulgu :) läheks eriti pônevaks, kogu kamp jälle koos :D
Ja mu armsad eesti sôbrannad. E-ga olemegi siin pidevalt väljas käinud jalga keerutamas ja kokteilitamas. M on hetkel nii rase kui üldse olla saab, seega on rahulikum :) Aga no ülimalt tore ju. Homme lähmegi köik tema juurde kartulisalatit ja kotlette vorpima :)   Ja siis peale seda E-ga ilmselt jälle diskotama. Filmacasino taaskord!

Ja on olemas ju vein ja oliivid ja kitsejuust!

Homme vist önnestub siis kaaluda ka, näis mida see näitab. Muidu on see faas, kus see kiirem rasv on läind ja see jäätunum on....ja see siga tundub nii paganama vöitmatu...

Keine Kommentare: