Montag, 21. Februar 2011

Môôdukaks!

nimi on igale inimesel tähtis, tähtsam kui arvata vôiks. Huvitav kuivôrd see meie saatusi ka paika sätib. Minu juhendaja nimi on johannes keppeler...kas pole mitte sarnane mônele tuntud teatud nimele? ja ongi space-teadlane valmis. Muidugi mis siis minust endast saama peaks, kui ma nüüd omale mättale laskun...

Aga järmise nädala lööklauseks olgu siis môôdukus. See ahmimine ja aplus teeb ju ainult ônnetuks ja kuna see stressi on leevendanud vôi nutikamaks teinud? Tegelikult peaks ilmselt üldse rohkem keha kuulama ja tähele panema. Mis mu raudsest tervisest muidu niimoodi järgi jääb. Sel nädalal sain omajagu signaale kätte, millele ei suvatsend varem üldse tähelepanu pöörata, aga millest kavatsen nüüd siiski joonduda. 

Aga meessöpradest on hetkel kuidagi tôsien tülpimus (v.a. kolleegid ikka). Nendest, kellel on töö töttu nii busy busy ja seetôttu pole aega, neist kel on aega maa ja ilm ja ei jöua su külaskäiku ära oodata, neist kes silmi vägutavad nii mis kole, aga kuidagi kaudsetelt allikatelt selgub, et peaks oma välgatused kodusistuvale tüdruksöbrala säästma.  Ühesönaga pühendugem teadusele! Järgmisel nädalal on ka üks teadus-jooma-retk Frankfurti taas. Seega reede tuleb ilmselt vähem möödukam siiski ilmselt, sest päev on stress ja öhtu vajab löögastumist. Pluss!!! - üks suurim joodik-söber on ka hetkel seal.... kuigi ta ka ikka üritab viimasel ajal selle möödukusega rohkem tegeleda nagu ma aru saan.

Keine Kommentare: