Donnerstag, 19. Mai 2011

naine

viimased päevad on siuke naiselik tunne taas peale tulnud. et siis kuidas küll ometigi eks? eile näiteks kui lôunasöögi ettepaneku sain. valida oli muide ka kolmap. vôi reede vahel. esimese hooga môtlesin, et olgu reede, sest mul oli just siuke lebom teksa-t-särgi päev. seega esimene môte oli muidugi riietus ja reedeks saaks end paremini ikka ette valmistuda. ônneks ei kestnud see meeltesegadus kaua. pealegi oli Elvise särk üll, mis kuidagi moodi oma värvide, kujunduse ja ilmselt lôikega ka alati tähelepanu vôidab. täitis ka eile kenasti oma missiooni.
täna minnes bussile paar tundi hiljem kui tavaliselt, sest sai korralikult sisse magatud, kuna kella 4ni oli vaja niisama môtetult jobutada. tunne siuke uppunud ja närts, panin kohe G-d ka tähele ühe neiuga jutustamas ja bussi ootamas. libu mees oli esimene môte. järgmine oli ,et mina temaga enam ei suhtle!  :D  täpsustuseks siis olgu öeldud, et see siuke pôhimôtteliselt  firma buss, mis siis öhtuti ja hommikuti strateeglistelt aegadel iga 10 minuti tagant sôidab. seega tuttavatega tegelt nii väga lihtne kokku pôrgata polegi. igastahes peale oma naiselikku môttevälgatust keerasin muusika kôvemaks ja seisin pilk tänavale naelutatud, üritades vôimalikult nähtamatu püsida ja tehes nägu, et mina pole kedagi näinud ei kuulnud..mind pole olemaski. hommikuti pole üleüldiselt erilist viitsimist särada ja sotsiaalne olla. bussi peale kobides, oli ta aga ikkagi järsku minu kôrval ja no siis enam pääsu polnud ja oma loppis olekut kuhugile ära ei varjanud. bussis jätkus taas juttu kauemaks, see tibu kellega ta ennem vestlust oli aretanud püsis kuidagi vakka terve see aeg ja nende varajane jutuajamine ei tundundki enam nii jutuajamisena, sest G temast ka suurt enam välja ei teinud, vestlust ei aretanud. homme tuleb bayeri mees, mainis et tahab Münchenisse ja biergartenisse ja et vôiks ju siis kokku saada. no miks mitte silmas silma ka siis asjad sirgeks rääkida. kuigi erilist teemat selle loo puhul küll tegema pole môtet hakata. ootan hoopiski järgmist nädalavahetust, siis Düsseldorfi sôbranna sünnipäevale. Kava on igavesti lahe!


ujeerum, postitused on nii üheülbaliseks jälle ära kaldunud. a mida ma muud ikka kirjutan. tööst? huvi? no keda  huvitab, Ariane-5 lennutab homme taas paar satelliiti kosmosesse. tahad vaata siit.

Väljas müristab... jalg on ikka paistes.

Keine Kommentare: