Donnerstag, 19. Mai 2011

rien de rien

täna algas päev suure G igatsusega. sest noh hommikul löön ipodi ikka randomi peale ja tuleb sealt siis mis tuleb. tuli 'rien de rien', küll mitte Piafi esituses, vaid miski naljakas Rammsteini versioon Pariisi kevadest. no tema muie seda esimest korda kuuldes on kuidagi väga meeltesse jäädvustunud. Üldse on kevad/suvine aeg kuidagi rohkem mida mäletada ja millest puudust tunda.
ônneks on tegemist rohkem kui teha viitsin, mis tôttu tegevus ja siis tegematta jätmise pärast närvitsemine ei lase eriti muid môtteid väga ligi.
ja kôigele lisaks tunnetas uus G ilmselt ära, et mul G-hala peal. nii oligi hommikul outlookis ettepanek taas koos lôunatada. kuskil kella 10-15ni hôljusingi ringi pôselohud lohkus ees. kuna viimane (ja siis ka esimene) lôuna jääb nii peaaegu kuu aja taha, siis ma arvasin, et asi ongi nüüd unarusse jäetud. ta nimelt käis vahepeal puhkamas soojal maal ja no üldse, ma otsustasin ka et ei hakka liigset initsiatiivi üles näitama. just sain ju ôpetunni liigse kiirustamise môttetuse kohta. kuigi olgem ausad sellel nädalal näpud juba sügelesid küll. kohkumisega sai tôdetud, et esimesel korral sai suure hooga ilmselt juba kole palju ära räägitud, sest mainides, et tahan kunagi suve jooksul ikka Pariisi ka jôuda, uuris teine kohe, et kas saan exiga ka kokku jne.. Igastahes läks jutt ka spordi peale ja selgus, et minu esimene poolmaratoni aeg oli paar minutit parem kui tema esimene aeg :) ja et môlemil on plaan siinne üks ümber-järve jooks teha, ka pool-maratoni môôtu. See oleks hoopis teine kogemus, sest minu esimene oli Kölnis ja risti pôiki läbi linna. See siin oleks siis kauni looduse keskis. Arvas, et peaks teineteise motivatsiooni môtte koos regama ja jooksma ja endid selleks ja treenima ka. sest môlemad käime jooksmas ilmselt umbes sama distants ja sama tempoga. aga no kuna üks elab ühes linna otsas, teine teises, siis vaevalt sest miskit välja tuleb. aga idee oli ju tore eksju. nüüd tuleks muidugi välja uurida kuna see järve-jooks üldse on :) on millest kinni haarata vôi nii

Keine Kommentare: