Mittwoch, 21. September 2011

Ziel 21,1 km

Pool-maraton läbi ja sellega kaasnev tihe ja tegus aeg. Päev enne sai järve äärde ära söidetud. Önneks see päev oli veel päikest täis ja väga soe, nii et sai seal mönuga chillitud. Hotelli teenindus oli ka parim mida siiamaani näinud. Hotell ise oli ka väga armas. Varsti jöudsid veel paar söpra sinna, kes elabad ka kuskil Bayeris ja tuli kaasa elama. Öhtul resto, ports spagette veel ja siis magama. Kuigi närv oli ikka sees ja erilist sügavat und seal polnud. Ja teada oli ka juba see, et koerailm tuleb. Ja oligi hall ja sadas kolinal. Stardihetkeks jäi vihm korraks järgi, aga peagi sadas ladinal edasi. Mull vihma vihkajale oli see ikka paras katsumus. Ajaks sain 1:55, kuigi juba algus kilomeetritel kartsin, et ei suuda rada läbigi joosta. Aga sai tehtud ja isegi alla 2 tunni, nii et täitsa rahul. Külma sain korralikult, eriti just peale jooksu maha jahenedes ja vihmas hotelli jalutades. Vähemalt sai seal soe dush kohe kaela ja kuivad riided selga ja piparmünditee sisse. Igastahes haigeks pole jäänud. Ilma trotsides ja väsimust nign lihasekrampe ka, sai muidugi linna tagasi jöudes kohe Oktoberfest ette vöetud, möned tunnid öllega ja laudadel tantsimist ja siis edasi kontserdile, mille söbrants oli varem juba organiseerinud. Peale seda väike (öigemini ikka päris pirakas) dööner ja siis koju. Köik ol itore, aga oma G-ga ma jooksu ajal kokku ei pörganudki. See oli muidugi nadi, väike organisatsiooni aps ja eks enne jooksu olid närvid pisut pinges ka. Igastahes jooksis tema ka 1:55 ajale :)  Ah ei tule sest G teemast miskit välja ka niikuinii.. mis seal ikka teha kuihuvi puudub... tema poolne siis. ja no eks mu meeled ole ka hetkel niikuinii oma J-l praegu kinni :) 
eile käisin kinos prantslannast söbrannaga Midnight in Paris kaemas.. vöis vaadata küll, aga peategelase tüübi oleks küll kellegi teise näitlema pannud. Tegin veel eile tund aega jooksu, sest söbranna kes siuksel pool-maratoni alal teadjam rääkis, et muidu tuleb ülejärgmisel päeval veel hullem lihasevalu kaela. Ja täna siis 1600 m ujumist ja sauna. Pluss üks korralik ölitatu massaaz mu eksootiliselt kallimalt :) Ja lihasevalu üle ei saa kurta küll. Ölu ka välja higistatud ja homsest peaks olema virk ja kraps ja mida köike veel! spordiga on nüüd kuidagi jant, ei saa pidama. homme-ülehomme annan ehk kehale ikka puhkust pisut. Pausile vist annab stardipaugu üldse tänane J poolt pea pilvedes tulles kontsadel trepi peal koperdamine. Püsti jäin, aga haiget sain küll. ja üks jalg annab endast järjest rohkem tunda.
Aga jah.. neid tema naerupurskeid ja jumaldavat pilku .. köik on nii roosiline praegu... öilis pingevabadus..  selline maitsev üleminekupala :) sönadest jääb pisut puudu kirjeldamiseks.

Keine Kommentare: