Mittwoch, 12. Februar 2014

Date ;)

Antoine toob mu draamatseja poole ikka 100% välja. Temaga ma ainult draamtsekski.... Praegu ajab mind närvi, et ta on seal kuskil Alpides ja mina rügan siin... ja neil kuradi meestel on kohati ikka neetult hea vaist, tajuvad ära kui naine turris on, ja ei hakka üldse torkimagi... mis muidugi ajab veelgi rohkem turri.. Aga ilmselt homseks on see köik juba unustatud ja maharahunetud. Neetud! Tahaks just praegu kellelegi kraesse karata ju!  ja ma ei tea kust see draama!? G-ga oli köik palju rahulikum.. usaldus? Aga see mees siin on kogu mu aju- ja keha keemia täiesti pea peale pööranud... ja olgem ausad usaldusega on ta ka juba veits mänginud... vöi mängin ma ise sellega oma hormoonitulvas nagu segane. ma ei tea..otsest pöhjust pole ta ju nüüd küll andnud... 

Samas on nädal ikka väga mitmekülgne ja pönev önneks juba olnud.. ja juba täna hommikul unesegaselt lootsin, et äkki on nädalavahetus juba, nii palju on juhtunud.. Uus ülemus on Münchenis käimas, eile oli ka üks suurem koosolek ja täna face to face. Eks see köik tee ärevaks. Aga eile peale koosolekut hüvasti jättes  höiskasin, et homme meil on siis date kell... blabla. Tahtsin appointment öelda, aga kole kiireks läks... ja no  lipsas see date kuidagi välja. ja prantslasele seda öelda.. huuh. Aga jah viimased päevad on olnud koosolek koosolekus kinni ja palju uusi nägusid ja uusi suhtumisi. Ja kole palju on pidand rääkima ja vingerdama. No ei saa kurta.. huvitav.
Lisaks sellele teatas täna hommikul üks söber Saksa professor, kellega ma miskit moodi oma ülikoolis suhtlema hakkasin ja kellel on üsna tihe kontakt TTÜ-ga, et Eesti Vabariigi president härra Ilves määras talle Maarjamaa ordeni. Novot siis... vastuvötul on ta siis ka naisega kohal... täiesti uskumattu muidugi. Ma ei teadnud, et tal Eestiga nii tugev kontakt on...Aga väga röömustav uudis muidugi. Ja selle sönaga "söber" paluks mitte väga segadusse sattuda, ta pole mingi mu vanuseklasist... ikka üle 60 erudeeritud mees juba.

Aga A-ga ma ei räähi laupäevani vähemalt..  siga!


Ja et date ? See läks hästi... mul on tunne, et selle mehega saab veel koos  head koostööd tehtud..

Keine Kommentare: